Tippek a foglaláshoz

Nyári előfoglalás – akciós repülőjegyek

 

Nyári előfoglalás - kedvezményes repülőjegyárak
Nyári előfoglalás – kedvezményes repülőjegyárak

2013-ban dinamikusan nőtt azon ügyfeleink száma, akik tavaszi városlátogató hétvégéjükhöz vagy nyaralásukhoz maguk foglalták a szállást és ehhez külön vették meg a repülőjegyeket.
Ennek eredményeként a kiemelt tavaszi és nyári időszakokra a hagyományos és fapados légitársaságok kedvezőbb árú helyei hamar elfogytak.

Úgy látjuk, hogy 2014-ben ez a folyamat megismétlődhet!

A 2014-es nyaralóidőszakra szóló helyek értékesítése minden légitársaságnál megkezdődött, a menetrendeket többnyire véglegesítették, így azért, hogy a népszerű nyaralóhelyekre (görög szigetek, Spanyolország, Olaszország üdülőhelyei) és a városlátogatásokhoz jó áron tudjon repülőjegyet foglalni, érdemes döntését most meghozni.

Az év elején még az olcsó árú repülőhelyek széles köréből tud választani, míg később jelentősen szűkül azon repülőjegyek száma, amelyek jó ár-érték arányt képviselnek.

Tudja már hová utazik idén?
Tudja már hová utazik idén?

A kedvező repülőjegyek a szabad helyek és a létszám függvényében változhatnak. Amennyiben nem talál megfelelő ajánlatot budapesti indulással, érdemes ellenőrizni a Bécsből induló repülőjegy árakat is. Van, aki ódzkodik az osztrák reptérről indulni, pedig egy család esetében sokszor kedvezőbb árat kaphatunk. A bécsi reptérre való kijutásról korábbi írásunkban bővebb információkkal szolgálunk.