Szponzorált tartalom

Egy igazi görög utazás már a levegőben elkezdődik – Aegean Airlines

Aegean Airlines

Görögország sokak képzeletében az álom úti célnak felel meg, köszönhetően barátságos és magával ragadó hangulatának, történelmi látványosságainak és az olyan varázslatos szigeteinek, mint Szantorini, Kréta vagy éppen Korfu. Ha már az utazás legelső pillanatában érezni szeretné a görög virtust, akkor az Aegean Airlines járatait Önnek indították el!


És hogy miért mondjuk ezt? Mert a görög életérzést már abban a pillanatban érezni fogja, amint a fedélzetre lép, köszönhetően az autentikus görög hangulatnak a gépen, miközben persze ne feledkezzünk meg a magas színvonalú szolgáltatásokról sem. Önnek elég csak hátradőlni, pihennie és élveznie azt a világot, amit a légitársaság kínál. Ebben segítségére lesznek az utaskísérők is, akik amellett, hogy magasan képzettek, azt a meleg fogadtatást, odafigyelést és vendégszeretetet tanúsítják az út egésze alatt, amelyről Görögország maga is annyira híressé vált.

A Star Alliance csoportba tartozó Aegean Airlines Görögország legnagyobb légitársasága, akik idén sorozatban tizedszer nyerték el a Syktrax “Legjobb Regionális Légitársasága Európában” címet, mely elismerést az elmúlt 12 évben 11 alkalommal is elhódították.

Európa egyik kedvenc légitársasága közel 100 úti célra indít rövid és középtávú járatokat Görögországba és más országok desztinációira egyaránt. 

Forrás: en.aegeanair.com/discover/neo-era/

Megújult arculat, folyamatos fejlődés

A görög égbolt és tenger, a történelmi látványosságok és Görögország ismert örökségei által ihletett új utastér kialakítása során komoly hangsúlyt fektetett az Aegean Airlines arra, hogy tovább fokozza az utasok kényelmét, és hogy már a repülőút közben megalapozza a görög életérzést a fedélzeten.

A légitársaság 2020 óta folyamatosan újítja meg gépparkját, így az azóta eltelt idő alatt már 46 új Airbus A320 Neo repülőgép rendelést adott le, melyek közel 19-23%-al alacsonyabb szén-dioxid kibocsátással üzemelnek majd a jövőben, mint előző repülőgépeik.

Foglalási lehetőségek

A turista osztály belföldi járatain előre csomagolt harapnivalókat és egyedileg palackozott vizet kínálnak az utasoknak, míg a nemzetközi járatokon könnyű snackek érhetőek el a hideg és meleg italokkal együtt.

Az Aegean Business Class egy szélesebb kőrű élményt kínál nagyobb rugalmassággal, repülőtéri prioritásokkal és még nagyobb kényelemmel a fedélzeten. A Business Lounge vendégei különféle italokat, valamint édes és sós harapnivalókat fogyaszthatnak, illetve lehetőségük van kipihenni magukat közvetlenül a repülés előtt is. A Business osztály fedélzetén bőrülések kerültek kihelyezésre, ahol ráadásul a középső ülések mindig üresen maradnak, így növelve az extra személyes teret és kényelmet a repülés során. Az üzleti osztályon utazó utasok egy igazi gasztronómiai élményben is részesülhetnek, eredeti görög ízekből és helyi termékekből álló menüvel, amelyet három vezető görög séf állít össze. Hideg és meleg italok, valamint alkoholos italok széles választéka is az utasok rendelkezésére áll.

Forrás: en.aegeanair.com/discover/neo-era/

Új higiéniai szabályok

A repülőtéren extra higiéniai előírásokat vezetett be a légitársaság, és speciális, a fedélzetet érintő higiéniai eljárásokat is kialakítottak, mely egyaránt magában foglalja a rendszeres tisztítást és fertőtlenítést is. Ezenkívül a repülés során az Airbus utasterek levegőjét fejlett HEPA légszűrőkkel tisztítják, amelyek kiszűrik a levegőből a mikroszkopikus baktériumok és vírusok több mint 99%-át, valamint a személyzet aktív tagjai 15 naponként kötelezően részt vesznek egy COVID-19 teszten is.

Szórakozás a fedélzeten

A nemzetközi járatok utasai folyamatosan élvezhetik a legkülönfélébb szórakoztató tartalmakat, köszönhetően az Aegean Stream szolgáltatásnak. Az Aegean Stream néhány egyszerű lépést követően minden utas számára könnyen és gyorsan elérhető azok saját eszközein is. A Stream használatával az utasoknak lehetőségük van újságot olvasni (amik 5 különböző nyelven is elérhetőek), zenét hallgatni, játszani, érdekes videós tartalmakat fogyasztani és az Aegean utazási tippjeit böngészni.

Forrás: en.aegeanair.com/discover/neo-era/