Tippek a foglaláshoz

Online check-in: minden amit tudni érdemes!

Az utasoknak több légitársaság esetében is otthonról végezhető, online check-inre van lehetőségük. A korábbi repülőtéri check-innel ellentétben, az online lehetőség számos előnnyel jár és rengeteg időt spórolhatunk meg vele. Sorban állás helyett, internetkapcsolat segítségével bárhonnan, gyorsan és egyszerűen elvégezhetjük a műveletet.

Online check-in: számtalan előnnyel jár és rengeteg időd spórolhatunk meg vele.
Online check-in: számtalan előnnyel jár és rengeteg időd spórolhatunk meg vele.

Mit is jelent az online check-in?

Amikor megvásároljuk repülőjegyünket, még csak az első, bár kétségkívül a legfontosabb lépést tettük meg ahhoz, hogy repülőre ülhessünk. Másodsorban a  repülőjegyet érvényesíteni kell ahhoz, hogy megkaphassuk a beszállókártyánkat az adott járatra. Ennek két módja lehetséges: a korábban már megszokott repülőtéri check-in pultnál való jegykezelés, illetve a ma már egyre több légitársaságnál elfogadott és elvégezhető online check-in. Az utóbbi lehetőségről szeretnénk most megosztani egy-két hasznos információt.

Miért éppen online?

 • Otthonról, kényelmesen elvégezhető az utasfelvétel, sorbaállás nélkül
 • Előre ki tudjuk választani, hogy mely ülésre szeretnénk ülni
 • Könnyedén tájékozódhatunk az adott járat esetleges menetrend változásairól        

Miként lehet elvégezni az online check-int? 

A légitársaság oldalán a repülőjegy számunkkal, vagy a foglalási kódunkkal és a nevünkkel be tudunk lépni a légitársaság rendszerében szereplő foglalásunkba, ahol kiválaszthatjuk, hogy mely járatra szeretnénk becsekkolni. Ezután a rendszer segítségével megtekinthetjük, hogy mely ülés szabad és lefoglalhatjuk a számunkra legmegfelelőbbet. Egy-két légitársaság rendszerében bizonyos ülések (nagyobb lábtérrel rendelkező ülések, vészkijáratnál lévő ülések) kizárólag térítés ellenében vehetőek igénybe. A sikeres online check-in során a beszállókártyánk elkészül és kinyomtathatjuk, vagy akár elküldhetjük magunknak okos telefonunkra is.

Előre ki tudjuk választani, hogy mely ülésre szeretnénk ülni.
Előre ki tudjuk választani, hogy mely ülésre szeretnénk ülni.

Mi a teendő ezután?

A már kinyomtatott beszállókártyával nem kell mást tennünk, mint a repülőtéren az adott járatunk indulása előtt 2 órával megjelenni. Amennyiben van feladandó poggyászunk, akkor azt, az erre kijelölt check-in pultoknál van lehetőségünk feladni. Ha kizárólag kézipoggyásszal utazunk, akkor nincsen más teendőnk, mint az utas biztonsági átvizsgáláshoz menni, ahol be kell mutatnunk a beszállókártyánkat, illetve a személyazonosságunkat igazoló dokumentumot.

A beszállókártyánkon még nem fogjuk megtalálni a kapuszámot, erről minden esetben az adott reptér tranzitjában kell tájékozódnunk. A beszállókártyánkat ezután a járat beszállításakor kell bemutatnunk a kapu személyzetének.

Milyen esetekben nem lehetséges az online check-in elvégzése?

Vannak bizonyos légitársaságok, amelyeknél egyelőre nem elérhető ez a lehetőség, illetve charter járatok esetében az online check-in egyáltalán nem végezhető el. Az is előfordulhat, hogy olyan repülőjegyet vásároltunk, amelyen más légitársaság üzemelteti az adott járatot, mint amelyikre a repülőjegyünket megvásároltuk. Ilyen esetekben a repülőtéri check-in pultjánál tudjuk elvégezni az utasfelvételt.

Charter járatok esetében az online check-in sajnos nem végezhető el.
Charter járatok esetében az online check-in sajnos nem végezhető el.

Fontos tudnivaló, hogy egyes fapados légitársaság repülőtéri utasfelvételért külön díjat számolnak, így minden esetben érdemes tájékozódni a pontos légitársasági szabályokról!

  376 Responses

 1. A ryanairnél, ha retúrjegyet nyomtatom csak az odaútnak kell látszania, vagy ez így jó, és majd ők a kód alapján le tudják olvasni..vagy visszaútra is kell , online check inelnem, megnyomtassak? Előre is köszönöm!

  1. Udv! Erdeklodni szeretnek, ma szerettem volna online becsekkolni a RYANAIR jaratra ,de a szuletesi datum beutesekor csak 2000=ig engedi, a gyermekem 2002=ben szuletett, ilyenkor mi a teendo? eddig semmi problema nem volt, koszonettel Eva

   1. Kedves Éva,

    A foglalásban a gyermek feltehetően felnőttként lett foglalva, így a rendszer is ennek megfelelően adja a választási lehetőséget! Kérem vegye fel a kapcsolatot a Ryanair ügyfélszolgálatával, Ők tudják átállítani az un. “státusz kódot”

    Üdvözlettel,
    repjegy.hu

    1. Az Easy jettel utazok pénteken, megcsináltam az online check in t de nem kert semmi adatot se h útlevéllel utazók vagy szemelyivel csak a nevem látszik de semmi dokumentum adat és sehol nem tudom módosítani . Mit tegyek?

     1. Kedves Eszter!

      Az Easyjet rendszere nem minden úticél esetén kér okmány adatot. Amenyniben kért volna akkor csak adatmegadás után sikerült volna az utasfelvétel.

      üdvözlettel,
      repjegy.hu

    2. Kedves Repjegy.hu!

     Tudna elérhetőséget adni a Ryanairhez? Nekem is a statusz kodot kellene megváltoztatnom.

     Köszönettel,
     Hajni

    3. Szép estet!

     A ryanair check in közben rossz útlevél adatokat adtam meg és továbbléptem. Nem tudok visszalépni és módosítani. A mentett útlevelek közül kitoroltem a rossz adatot és a helyes szerepel, de nem tudok módosítani sehogy. Hogyan lehet újra kezdeni a check in-t?
     Köszönöm!

     1. Kedves Kinga!

      Kérem vegye fel a kapcsolatot a légitársaság ügyfélszolgálatával!

      üdvözlettel,
      repjegy.hu

  2. Udvozletem.

   Ket keresztnevem van. A gondom az hogy a Ryanair repulojegy foglalasnal a vezeteknevemet es csak az elso ketesznevemet adtam meg. Kerdesem: lesz e problema a beszallasnal ha a a masidik keresztnev nem szerepel a repulojegyen.

   Koszonom a valaszt elore is.

   1. Kedves Babi,

    Tudomásunk szerint a Ryanairnél nem szükséges a második keresztnév azonban javasoljuk, hogy kérjen a légitársaságtól névkorrekciót az ingyenes chat felületen keresztül.

    üdvözlettel,
    repjegy.hu

   2. Kedves Barbi!
    Meg szeretném kérdezni végül elfogadták -e?
    Én Titulust nem írtam (márpedig az okmányomon van) és én sem vagyok biztos?
    Üdv,
    Emese

  3. jegyet vásároltunk a Lufthansánál, de nem kérték az útlevél számát.. kaptunk csak elektromos számot-Ticket no. Az érdekel, evvel lehet e majd, amikor lesz rá az idő lechekkelni (check-in) a jegyet… eddig mindig a jegy lefoglalásakor kérték az útlevél számot is.. Köszönöm, előre is

   1. Kedves Erika,

    Útiokmány adatot (számot) nem minden esetben kérnek a foglalási rendszerek, ezeket később is megadhatja a foglalásba belépve amennyiben szükséges. Az utasfelvételt jegyszámmal vagy foglalási azonosítóval ill az ékezetnélküli vezetéknév megadásával lehetséges.

    üdvözlettel,
    repjegy.hu

 2. Kedves Evelin!

  A Ryanair-nél útirányonként történik az online checkin, így amennyibne Ön retúr jegyet vett úgy az oda- és visszaútra is kell beszállókártyát készíteni, és kinyomtatni.

  1. Üdv. A Ryanairnél csak az odaútra engedett becsekkolni. Amikor a visszaút előtt 7 nappal az imént el akartam végezni a visszaútra is, a Foglalásaim kezelés részben nem ad lerre ehetőséget. Annyi van csak információként a Foglalásomnál megemlítve, hogy csak akkor kell külön elvégezni, ha több, mint 7 nap múlva jövünk vissza. Így most ez csiki-csuki, mert nem engedi újra, de nem is jeleníti meg sehol a visszautat, így kinyomtatni se tudom Köszönöm

   1. Kedves Ágnes,

    A Ryanair oldalán az alábbi információkat találja: https://www.bookryanair.com/SkySales/Booking.aspx?culture=hu-HU&lc=hu-HU#Security

    30 nappal indulás előtt már engedi az utasfelvételt ha vásárolt ülőhelyet. Ha nem vásárolt ülőhelyet, abban az esetben 7 nappal indulás előtt tud díjmentesen bejelentkezni a járatra, így automatán kijelölt ülést fog kapni. Az utasfelvételi folyamatot 2 részletben is elvégezheti.

    Üdvözlettel,
    repjegy.hu

 3. Üdv

  Azt szeretném kérdezni, ha online megcsinálom a check-int, akkor ha van feladó poggyászom
  akkor úgyanúgy sorba kell állnom a pultnál azokkal akik ott chek-olnak be?
  Előre is köszi.

  1. Sajnos abban az esetben is szükséges sorban állni, amennyiben rendelkezik kinyomtatott beszállókártyával.

 4. Az Airbaltic-kal utazunk. Itt-ha jól értelmezem- semmit nem kell kinyomtatni. Akkor hogyan történik a beszállókártya ellenőrzése? Mit kell bemutatnom?
  Köszönöm!

  1. Az Air Balticnak vannak olyan díjtételű repülőjegyei, ahol kötelező az online check-int elvégezni, a beszállókártyát kinyomtatni (vagy a mobiljára elküldeni) és a repülőtéren bemutatni.
   Ennek hiányában a légitársaság kizárólag külön díj ellenében fogja elvégezni azt a repülőtéren.
   Kérjük mindenképpen ellenőrizze a repülőjegyeihez tartozó szabályokat, hogy a repülőjegye tartalmazza e a díjmentes check-in szolgáltatást.

 5. Érdeklődni szeretnék ha Alitalia légitársasággal Római egy átszállással utazok Spanyolországba és visszafelé 2 hét múlva Air France légitársasággal egy Párizsi átszállással jövök vissza Budapestre akkor hogyan történik az online check-ing? ( A repülőjegy már le van foglalva.) Otthon ki tudom nyomtatni a beszállókártyát? És ha igen akkor Budapest-Róma, Róma-Malaga közötti utakra is kiadja együtt?

  1. Az odafelé útra 24 órával az indulás előtt már elérhető az online check-in a légitársaság oldalán, ahol a Budapest-Róma és a Róma-Malaga szakaszra is el tudja készíteni, illetve ki tudja nyomtatni a beszállókártyákat.
   A visszafelé úton azonban a repülőtéren fogja tudni elvégezni a check-int, mivel más légitársaság járataival fog utazni, mint amelyik a repülőjegyet kiállította és ezen oknál fogva az Air France-nak nincsen rálátása az Ön Alitalia jegyére.

   Jó Utat!

   repjegy.hu csapata

 6. Üdvözletem, (bocsánat, ha hosszú leszek)

  több kérdésem lenne, mivel a Ryanair ügyfélszolgálatát nem tudom elérni, illetve az emelt díjas (155,- Ft/perc) többszöri 10-15 perc zene után sem veszi fel.- ez több, mint szomorú, viszont nem lettem okosabb, így egyedül maradtam a kérdéseimmel:
  – online vásároltam return jegyet, amiről visszaigazolást kaptam az e-mailemre, a jegy teljes összegét levonták a kárytámról, viszont egy “utazási segéd-en” kívül más megnyugtató e.mailt nem kaptam. Gondolom, h ez így van rendjén. Viszont érdekelne, hogy mikor kezdhetem meg a becsekkolást (30 nap utazás előtt?), és ha igen, akkor bízhatok abban, hogy e folyamat közben nem emeli le ismét a jegy árát?
  – amikor online megvásároltam, akkor + díjért helyjegyet is vásároltam, amit viszont egyelőre sehol nem látok feltüntetve. Viszont természetesen a levont összegben ez is benne volt. Az általam kiválasztott és kifizetett heyjegyeket majd a becsekkolás után a beszállókártyán láthatom?
  – Október 8-i indulásnál szeptember 15-e körül kezgóhetek csekkolni? Illetve 4 nap múlva vissza érkezünk, egy lendülettel megtörténhet a másik csekkolás is?
  – Nem elegendő 1 órával előtte érkezni? (mivel fentebb olvastam a 2 óra érkezést)
  Köszönöm a választ! Üdv.

  1. A repülőjegy a ryanair-nél megegyezik az utazási segédlettel, amin található egy 6 karakterből álló foglalási kód. Ez a legfontosabb, mivel ahogy ezt az ember megkapja, rendben van a foglalása.
   Amennyiben a repülőjegy díja egyszer levonásra került, akkor a légitársaság a vételárat már nem fogja még egyszer levonni a kártyájáról.
   Az online check-in 30 nappal az indulás előttől végezhető el, így javasolt a hazaút dátumára is egyben elvégezni a bejelentkezést, amennyiben rövid időt töltenek csak távol. A helyeket – amennyiben ezért előre fizetett – az online check-in során fogja tudni kiválasztani.
   Minden Utasunknak javasoljuk, hogy a gép indulását megelőzően 2 órával érjen ki a repülőtérre, mivel bármikor közbejöhet olyan nem várt esemény (akár a reptérre vezető úton, akár a repülőtéren) ami a kiszámított érkezésnél fontos perceket rabol el az embertől és a lekési a járatát.

   Reméljük sikerült minden kérdésére választ adnunk!

   A repjegy.hu csapata

 7. Igen, tökéletesen…! Nagyon szépen köszönöm! Üdv: M.

 8. Üdvözletem, (bocsánat, ha hosszú leszek)

  több kérdésem lenne, mivel a Ryanair ügyfélszolgálatát nem tudom elérni, illetve az emelt díjas (155,- Ft/perc) többszöri 10-15 perc zene után sem veszi fel.- ez több, mint szomorú, viszont nem lettem okosabb, így egyedül maradtam a kérdéseimmel:
  Ryanairnál vásároltam jegyet Bp-LOndon ill. vissza.
  Három felnőtt,egy gyerek. Amikor az adatokat adtam meg a jegyvásárláshoz,a legördülő ablakban ki kellett jelölnöm az oda illőt ! Ilyeneket ajánlott fel : Dr., Özvegy, idős,fiatal,felnőtt !
  Ahogy az útlevélben szerepel a megszólítás ! Hát,ez vicces !
  Szerencsémre a férjem és az én nevem elé mehet,hogy doktor. Kislányunk (14 éves) a fentiek közül a fiatal (titulust) kapta. Nagylányunk (21 éves) gondoltuk felnőtt,mert a fiatalt már nem is adta be,de a többi lehetőség közül ez tünt kézenfekvőnek. Megrendelés elküld,pénz megy,visszaigazolás jön,hurrá gondoltam,minden rendben ! Korai volt az öröm,mert a négyből egy beszállókártyát nem lehet kinyomtatni (a nagylányét!),mert Ő ugye született 1993-ban,de a rendszer nem enged kattintani ,csak az 1998-uán születettek-től!
  Fapados.hu-n valaki azt mondta,jjah,rossz a fordítás !
  Elképesztő,hogy Magyarországon a két legnagyobb légitársaság Wizz, Ryanair elérhetetlen. Telefon kivárhatatlan,hosszú (drága) percekig zenél,és nem veszi fel senki.
  Megbízható,gyors e-mail váltás nem kivitelezhető.
  Ha rossz a fordítás az oldalukon,ezáltal nem tudom kinyomtatni a jegyet,méregdrága telefon-zenét hallgatok,de nem történik semmi,hogy tudnám megoldani,hogy minden rendben legyen?
  Nagyon szépen kérem segítsen valaki,mert Pécsről elérni bármiféle megoldást úgy tűnik több mint lehetetlen. Az utazás öröme,izgalommal várása már kezd rémálommá kinőni magát.

  Kívánok minden jót !
  Üdv.:Ildi

 9. Kedves Ildi,

  Sajnos nem a fordítással van a probléma ebben az esetben. Amennyiben, csak az 1998-tól születetteket adja ki, akkor könnyen lehet, hogy a ryanair rendszerében, mint gyermek került regisztrálásra a lányuk.
  Sajnos ennek a megváltoztatásán a légitársaság, vagy a foglalási oldalt üzemeltető Ügyfélszolgálata tud Önnek, így velük szükséges egyeztetni.

  Üdvözlettel

  A repjegy.hu csapata

 10. Kedves Repjegy.hu, Ryanairrel megyek pénteken Londonba (most hétfő van) és jövő hétfőn jövök haza. Az online check in hez minden adatot megadtam, előtte persze vettem foglalt székeket meg priority check in -t is ahogy kell, mert egyrészt gyerekkel megyek másrészt viszonylag későn érek majd ki a reptérre, de mégsem engedi elvégezni az online check in-t a rendszer. A hibaüzenet amit kiír az meg baromság: mert 30 napon belül de 2 órán meg kívül vagyok . Általában jól kezelem a hasonló helyzeteket, de most kicsit frusztrált vagyok. Köszönöm a segítséget, Áron

  1. Kedves Áron,

   sajnos így látatlanban nem tudjuk, hogy mi lehet a gond, legyen kedves a repulojegy@wecoonline.hu címre elküldeni a foglalási azonosítót és megnézzük, hogy mi lehet a probléma.

   Üdvözlettel

   A repjegy.hu csapata

 11. Tisztelt Repjegy.hu!

  Délelőtti órákban foglaltam egy retúr jegyet Budapest-Korfu útvonalra.
  Az út kifizetésre került,a visszaigazoló emailt megkaptam,viszont a visszaút beszállókártyáját nem engedte kinyomtatni “E reptér esetében nem érhető el az online utasfelvétel” indokkal.Ez nyilván azt jelenti hogy a reptéren kell intézni az utasfelvételt.Ez költségtérítés ellenében fog történni vagy díjmentes?
  Köszönöm válaszukat!

  1. Kedves Rita,

   az online check-in díja függ attól, hogy melyik légitársasággal utazik. Javasoljuk, hogy a légitársaság Ügyfélszolgálatánál érdeklődjön, hogy ilyen esetben köteles e a reptéri check-in szolgáltatásért fizetnie.

   Üdvözlettel

   A repjegy.hu csapata

 12. Kedves Repjegyesek!
  bravofly-on keresztül vásároltam jegyet. amikor elvégeztem az online check in-t a ryanair oldalan, láttam, hogy a nevemnél kétszer szerepel a keresztnevem. : Enikő V(vezetéknevem) Enikő , ráadásul a nevem elé odaillesztett egy Özv.-et, mivel mi angolul töltöttük ki a bravofly-on az adataink, és Ms-t irtunk, amit a Ryanair már Özv.-nek forditott. Az lenne a kérdésem, hogy ez esetben mi a teendő? hivjam fel a Ryanairt? el fogják igy fogadni? válaszukat előre is köszönööm!

  1. Kedves Eni,

   A ryanair elfogadja így a repülőjegyet utazásra, azonban kérem erősítse meg foglalását a ryanair Ügyfélszolgálatán keresztül.

   Üdvözlettel

   A repjegy.hu csapata

 13. Kedves Repjegyesek!

  Szükséges-e kinyomtatni a beszállókártyát? Elegendő-e csak az okostelefonra küldeni? Egy telefonra küldhető-e az együtt utazó családtagok összes beszállókártyája?

  Köszönöm válaszukat!

 14. Kedves Krisztina,

  nem szükséges abban az esetben kinyomtatni a beszállókártyát, amennyiben a légitársaság szolgáltatásai között lehetséges a beszállókártya mobilra küldése.
  Amennyiben igen, akkor lehetséges, hogy az Önnel együtt utazó családtagok beszállókártyáit is egy telefonra küldje, azonban a biztonsági ellenőrzésnél, beszállásnál az összeset be kell mutatni ellenőrzésre.

  Üdvözlettel

  A repjegy.hu csapata

 15. Kedves Repjegyesek!

  Rayanairnél fizetéssel csekkoltam be vissza útra (a messzi dátum miatt), és ma próbálnám nem engedi az oda utat ingyenesen, már a 7 napon belül vagyok, ki is írja hogy elérhető az ingyenes, de mikor rákattintok fogja és átugrik a vissza útra amin már megtörtént a becsekkolás.
  Valószínű akkor ha egyik irányba fizetős, akkor a másikba is az lesz? Mert úgy néz ki hogy a fizetős opciónál hogy engedi a csekkolást. Nekem azért ez fura, elég rugalmatlanul is hangzik

  1. Kedves Péter!

   Kérem vegye fel a jegykiállító irodával vagy a légitársasággal a kapcsolatot, ők tudnak majd segíteni. Ha nálunk vásárolta a jegyét kérem írjon egy e-mailt az info@repjegy.hu címre.

   Köszönettel:

   Pethő Zsolt
   Repjegy.hu

 16. Tisztelt Repjegy! A Swissel utazom 08.22-én Zurichbe 19.55-kor. Most chekkoltam online,de nem igazán tudok eligazodni,hogy hol találom a beszállókártya kinyomtatható formáját. Email-ben csak az elektronikus jegyet küldték el,a beszállókártyát nem. Tudnának nekem segíteni hol találom? Köszönettel:Niki

  1. Kedves Niki!

   Az légitársaság oldalán tud online becheckolni.
   A beszállókártyát a folyamat végén tudja majd kinyomtatni. A rendszer ad majd rá lehetőséget.

   Tisztelettel:

   Pethő Zsolt
   repjegy.hu

 17. Folyt.köv.Niki: Most láttam,hogy 24 órával előtte lehet online becsekkolni,de én már lefoglaltam az ülést,az nem gond? Akkor pénteken tudom csak kinyomtatni a beszállókártyát? Repülőtéren is ki lehet nyomtatni,ha esetleg nem menne a dolog itthon? Elnézést a sok buta kérdésért,de most repülök először.:)Köszönöm szépen!

  1. Kedves Niki,

   A reptéren is be tud checkolni. Ha nálunk vásárolta a jegyet kérem írjon egy e-mailt az info@repjegy.hu címre a foglalási azonosítóval, és megnézem Önnek a részleteket.

   Tisztelettel:

   Pethő Zsolt
   repjegy.hu

 18. Érdeklődni szeretnék ha Alitalia légitársaságnál vásárolt repülőjeggyel utazom Budapest-Róma Róma-Abhu Dhabi Abhu Dhabi-Sydney és vissza ugyanezen útvonalom, akkor milyen módon történik az ülőhelyek foglalása, a becsekkolás, és egyáltalán az egész utazás folyamata, hisz az utazás során két légitársaság is érintett, az Alitalia és az Etihad .

 19. Üdv!
  27-én utazunk Írországból az USA-ba az Air France-al. Ezzel a légitársasággal még nem utaztam. A kérdésem,hogy online bekell csekkolni? Mire kell odafigyelni? Mit kell kinyomtatni?
  Köszönöm.

 20. Tisztelt repjegy.hu!

  Qatarnál foglaltunk 2 főre repülőjegyet ! A foglalási kódot illetve a 13 jegyű ejegy számot is megkaptuk. Az lenne a kérdésem, hogy az úti célunk eléréséig lesz egy átszállásunk szinten qataros gépre, becsekkolni egyszer kell csak vagy minden esetben ha új gépre szállunk fel valamit a haza út is 2 db qataros géppel történik. Ha minden gépre csekkolni kell akkor mindig az e-mailben kapott kóddal valamint ejegy számmal?

  Ui.: első repülő utunk lesz 🙂

  Választ előre is köszönöm!

  1. Kedves Balázs,

   Természetesen Budapestről egész a uticélig be tudnak checkolni. Végig fel Tudják adni a bőröndöt. Persze így azért nehéz megmondani, mert nem tudjuk az úticélt, sem az átszállási időket, de ha az átszállási idő 24 óránál kevesebb akkor ez automatikusan így történik.
   Első utazásnak a lehető legjobb légitársaságot választották. A QATAR az egyik legjobb légitársaság, én is nagyon szeretek velük repülni.

   Kellemes utazást kívánok.

   Tisztelettel:

   Pethő Zsolt
   Repjegy.hu

 21. Kedves Repjegy-es!

  Október elején utazunk Londonba, Ryanair-rel, az online check már megtörtént. Azt szeretném kérdezni, hogy a kinyomtatott beszállókártyán és a szem. ig. kívül másra nincs szükség igaz? Illetve, az online check mellett is checkolnom kell igaz? Mennyivel előtte érkezzünk, minimum limit? Jól tudom, hogy költség nélkül szabvány méretű bőröndöt vihetünk személyenként egyet és a kézi kistáska.

  Előre is köszönöm szépen a választ! Flóra

  1. Kedves Fló,

   Az online check-in elvégzése után is azt javaslom hogy 2 órával az indulás előtt érkezzen ki a reptérre, és adja fel a csomagjait a check-in pultnál ha vásárolt foglaláskor feladott poggyász szállítását.

   FONTOS, AZ ONLINE UTASFELVÉTEL ELVÉGZÉSE AJÁNLOTT, A REPTÉRI UTASFELVÉTEL DÍJ ELLENÉBEN TÖRTÉNIK, VAGY ENNEK ELMULASZTÁSA ESETÉN MEGTAGADHATJÁK AZ UTAZÁST.
   Kérem forduljon a jegykiállító irodához pontos információért, vagy ha nálunk a http://www.repjegy.hu oldalon foglalta a jegyét akkor írjon nekünk az info@repjegy.hu mail címre egy levelet, és megnézzük Önnek a foglalását, és küldünk ajánlatot. Kérem ne felejtse el a foglalási azonosítót és az utasok nevét megadni.

   Tisztelettel:

   Pethő Zsolt
   Repjegy.hu

 22. Kedves Reepjegyesek!

  Érdeklődni szeretnék, hogy október elején utazunk Londonba, Ryanair-rel, az online checkolásnál vettem észre, hogy a fiam neve előtt az előnévnél Ms szerepel- valószínűleg elírás történhetett a foglalásnál. Viszont a beszállókártya kinyomtatásánál nem ír semmilyen előnevet egyikőnk nevénél sem, csak szimplán a nevünket. Ez gondot okozhat majd a felszállás előtt a checkolásnál? Emiatt szükségszerű módosítani? Hiszen úgy is láthatják majd, hogy fiúról van szó…
  A másik amit szerettem volna kérdezni, hogy a kinyomtatott beszállókártyán és a szem. ig. kívül másra nincs szükség igaz? Jól tudom, hogy költség nélkül szabvány méretű bőröndöt vihetünk személyenként egyet és a kézi kistáska?
  Előre is köszönöm a választ!
  Üdv: Mónika

  1. Kedves Mónika!

   A Ryanair nem nézi az utazók titulusát jelenleg, így nem lesz probléma a helytelenül megadottal.

   A Ryanair Fapados légitársaság mindent csak díj ellenében szállít, tehát ha vásároltak feladott poggyász szállítását akkor vihetnek magukkal.

   Sajnos így nem tudok pontos választ adni, mert nem látom a foglalást. Ha írna egy levelet nekem az info@repjegy.hu címre a foglalási azonosító megadásával, meg tudnám nézni a foglalást.

   Tisztelettel:

   Pethő Zsolt

   1. Kedves Repjegy. Hu!
    Meg szeretném kérdezni, hogy probléma-e, ha az okmányomon a titulusom is szerepel, de azt nem adtam meg foglaláskor?
    #ryanair
    Előre is nagyon szépen köszönöm!

    1. Kedves Emese,

     A férfi (MR), női (MS vagy MRS) tutilus a név elem része a foglalásban. A rendszerekben csak azt szokták kiválasztani az utazók, hogy Férfi vagy Nő-e az utazó, így problémát nem jelent.

     update: amennyiben a DR vagy PROF titulusra gondol, Európán belül ennek hiánya nem szokott problémát jelenteni.

     üdvözlettel,
     repjegy.hu

 23. Kedves Repjegy.hu!
  Szombaton utazunk Rómába az Alitaliával. Amikor megvettük a jegyeket a honlapon szerepelt az online check 24 órás határidővel. A mai napon azt olvastam, hogy már 48 órával előbb be lehet check-olni. Felhívtam a légitársaságot, ahol azt a tájékoztatást kaptam, hogy Róma – Budapest útvonalon ez nem lehetséges csak a reptéren. A kérdésem az lenne, hogy akkor most hogy is van ez? (bár biztosan a telefon másik végén a hölgy jobban tudja, mint én. Csak akkor a honlapon miért írják?) válaszukat előre is köszönöm. Üdvözlettel: Kalmár Mária

  1. Kedves Kalmár Mária!

   Sajnos az ALITALIA járataira Budapesten csak a reptéren lehet becheckolni.

   Kellemes utazást kívánok.
   Tisztelettel:
   Pethő Zsolt
   repjegy.hu

 24. Kedves Repjegyesek,

  Indulás előtt mennyivel lehet online check-in-t végezni?
  Okt. 20-án indulunk Sydney-be és 31-ém indulunk vissza, légitársaság Finnair.
  Singapure-ig Finnair géppel, onnan pedig Quantas- géppel.

  Köszönöm.
  Attila

  1. Kedves Attila!

   Általában minden hagyományos légitársaság 24 órával indulás előtt engedi az online check-in elvégzését a weboldalán, de a FINNAIR már 36 órával az indulás előtt is lehetővé teszi ezt.

   Kellemes utazást kívánok.

   Tisztelettel:

   Pethő Zsolt
   repjegy.hu

 25. Kedves repjegy.hu!

  Az airberlin-nel utazok Berlinbe, online check-inre van lehetőség, annyi lenne a kérdésem hogy a reptéren akkor már csak a poggyászfeladás miatt kell e sorbanállni? Illetve hogy visszaúton hogy működik? Ha a szállodában nem tudom kinyomtatni a beszállókártyát, akkor a berlini reptéren egy automatából tudom e ezt elvégezni vagy milyen lehetőségek vannak!

  Előre is köszönöm a segítséget!
  Üdv,

  1. Kedves Alíz,

   a légitársaság honlapján lehet elkészíteni az online utasfelvételt. A beszállókártyával a reptéren csak csomagot kell feladni az arra kijelölt sorban, így nem kell az utasfelvétel miatt sorba állni. Kicsit gyorsabban is működik. Elvileg az okostelefonos szolgáltatásuk is működik, így nem kell kinyomtatni sem.

   A visszaúton ugyanez a procedúra.
   Ha nem tudja nyomtatni, akkor a reptéren a hagyományos, vagy kioszknál történő utasfelvételt ajánlom.

   Kellemes utazást kívánok.

   Tisztelettel:

   Pethő Zsolt
   Repjegy.hu

 26. Kedves Repjegy.hu

  A lufthansanal vettem meg a jegyet Budapest frankfurt utvonalra, es a kerdesem az lenne ,hogy lehetséges ,hogy csak utazás előtt 24 órával enged becheckonli? Ezt valahogy nem ertem. Kerem segitsenek.

  1. Kedves Laura!

   A légitársaság szabályzata alapján a járat indulását megelőző 23 órában tudja az online utasfelvételt elkészíteni, beszállókártyát kinyomtatni.

   Üdvözlettel,
   A repjegy.hu csapata.

   1. Jo napot. Szintén lufthansa valami utaznek. Es az oda ut előtti chek olasnal a visszautazás is elvegezheto? Es ráadasul oda vissza atszallassal mennénk. Utólag csomagot hogy tudok venni? Koszonom

    1. Kedves Csaba,

     A Lufthansa járataira az online utasfelvétel 23 órával az adott járat indulását megelőzően lehetséges a légitársaság weboldalán, de a reptéren is díjmentes. Feladott poggyász szolgáltatás vásárlását a jegyet kiállító irodánál vagy a Lufthansa weboldalán tud vásárolni.

     üdvözlettel,
     repjegy.hu

 27. T. repjegy.hu!

  Budapestről utazok Air France géppel Párizsba, majd onnan szintén Air France géppel Dominikára. Honnan tudom meg, hogy a poggyászomat átpakolták-e a másik gépre vagy sem?
  online check-in itthonról érvényes Dominikáig, vagy Párizsban ismét “csekkolnom” kell.
  köszönöm a választ

 28. T.repjegy.hu! Vásároltam egy Manchesteri utat a ryanair-nél,meg történt a fizetés is.Kaptam egy utazási segédletet,a kérdésem az lenne hogy a segédletet kell kinyomtatnom,hogy a reptéren check-olni tudjak és felszállhassak a gépre??Más teendő nincs? köszönöm…

 29. Udv! Kérdésem volna az Alitaliaval kapcsolatban. Korábban jelezted hogy ennel a legitarsasagnal online check in nem oldhato meg csak a repuloteren. Bp-Roma-NewYork utvonalon utaznek decembereben. Kerdesem hogy a tengerentuli jaratra – Roma-New York – sem oldhato meg az online check in????

  1. Kedves Árpád,

   nem ajnáljuk a beszállókártyák szétválasztását.

   Tisztelettel:

   Pethő Zsolt
   repjegy.hu

 30. A Norvegian járatra van repülőjegyem Budapest-helsinki útvonalra. Szeretném kérdezni, hogy ennél a légitársaságnál lehetséges-e az online utasfelvétel vagy a reptéren kell majd megoldani.
  Köszönettel: Zsuzsa

  1. Kedves Zsuzsa,

   online check-in nem lehetséges, a kinyomtatott jegyekkel tudnak a reptereken az utasok becheckolni. Kérem olvassa el figyelmesen a jegyét, azon megtalálja az információkat.

   Kellemes utazást kívánok.

   Pethő Zsolt
   Repjegy.hu

   Tisztelettel:

 31. Tisztelt Cím!

  Arra keresnék választ, hogy online cheking esetén mi a teendő, ha nem áll rendelkezésemre nyomtató. Visszaút
  esetén is 24 órával előtte tudom ezt elvégezni csak. Viszont nyomtatót nem sokan hordanak magukkal az üdülésre. Lefoglalom a helyeket, majd a birtokomban levő repjegyet ( szintén nyomtatott) adom át chekingkor?
  Köszönöm!
  Péter

  1. Kedves Szabó Péter,

   néhány légitársaság már rendelkezik olyan technikával, hogy elfogadja az okos telefonos beszállókártyát is, azonban nem mindenki. Fapados járatok esetén kötelező kinyomtatni. Pontos információt minden esetben a légitársaság oldalain talál, hogy mikor, és hogyan tudja elkészíteni a beszállókártyákat. (sok légitársaságnál az online check-in kötelező, ezért kérem ellenőrizze ezt)
   A nyomtató nem is kell magával cipelnie utazásához, a szállodákban mindig van lehetőség a nyomtatásra, vagy egy internetkávézóban is meg lehet ezt tenni.

   Kellemes utazást,

   Pethő Zsolt
   Repjegy.hu

 32. T.repjegy.hu! Vásároltam egy Manchesteri utat a ryanair-nél,meg történt a fizetés is.Kaptam egy utazási segédletet,a kérdésem az lenne hogy a segédletet kell kinyomtatnom,hogy a reptéren check-olni tudjak és felszállhassak a gépre??Más teendő nincs? köszönöm…

 33. Kedves ,,repjegy.hu”.

  Korábban már olvastam egy előnév használattal kapcsolatos kérdést. Hasonló probléma miatt írok én is. Dr titulus nincs az opciók között, csak hölgy ill. ur megnevezés. Ismeretes, hogy az útiokmányokon szereplő névvel meg kell egyeznie a foglalás során megadott névnek. Ha nem tudom megadni a ,,Dr.” titulust (mert nincs az opciók között) és helyette csak az ,,úr” szerepel származhat belőle problémám?

  A választ előre is köszönöm!

  1. Kedves C.Szinti,

   A titulus nem szerves része a névnek, ennek megléte nem probléma.
   Ami fontos, csak akkor adjunk meg ilyen titulust ha orvos utazik, mert a legtöbb országban a DR titulus orvost jelent, és nem biztos hogy egy közgazdás, vagy jogász szívesen oldana meg a fedélzeten bármilyen orvosi problémát, vérzés elállítást, rosszullét kezelést stb.

   Tisztelettel:

   Pethő Zsolt
   repjegy.hu

 34. Kedves Ügyfélszolgálatosok!
  Nekem az lenne a kérdésem, hogy ha megvettem a Ryanair-nél a repjegyem, s online be is fogok tudni csekkolni, de a repjegyet nem tudom kinyomtatni (elromlott az otthoni nyomtató), akkor mi a teendő? Esetleg foglalási szám stb. birtokában helyben a csomagfeladásnál is el lehet intézni?
  Köszönettel
  Anna

  1. Kedves Anna,

   A Ryanairrel utazók számára kötelező az utasfelvétel elkészítése. Ha ez nem teszi meg akkor nagyon nagyon magas összeget kell fizetni a reptéren.
   A jegyre nincs szükség az utazáshoz, csak a beszállókártyákra.

   Tisztelettel:

   Pethő Zsolt
   repjegy.hu

 35. Kedves repjegy.hu!

  Novemberben vásároltam a Ryanair-nél több személyre repülőjegyet. Az egyik utast 16 éven alulinak regisztráltam, azonban ő tavaly betöltötte a 16. életévét. Az online utasfelvételnél ez problémát jelent, a születési dátumát nem tudtam rögzíteni. A problémámat jeleztem a légitársaság felé, aki azt csak úgy tudta orvosolni, hogy ingyenesen un. Business Plus szolgáltatást rendelt hozzá az utashoz, ami azzal jár, hogy a beszállókártyát csak a check-in pultnál tudjuk felvenni.
  Két és fél kérdésem lenne.:
  1, Melyik a legkorábbi és melyik a legkésőbbi időpont, amikor a beszállókártyát a check-in pultnál átvehetjük?
  2. Nem fog-e problémát jelenteni, hogy a foglalás során ugyanezen utas második keresztneve nem lett megadva?
  Együttműködő segítségüket előre is köszönöm.

  1. Kedves Miklós,
   Kérem vegyék fel a kapcsolatot a légitársasággal. A 2. kérdésükre sajnos azt kell hogy mondjam, hogy probléma, és ők tudnak segíteni majd.

   Tisztelettel:
   Pethő Zsolt
   repjegy.hu

 36. Kedves repjegy.hu!
  Júniusban repülök Helsinkibe az AirBaltic-kal, rigai átszállással. Mind a két járatra ugyanazt a foglalási kódot kaptam – ez azt jelenti, hogy elég egy online becsekkolást megcsinálnom, és az érvényes lesz mindkét járatra? Illetve ami még egy picit aggaszt, hogy Rigában 50 percem lesz a két gép között. Nem ismerem a repteret, vajon bele fog férni az átszállás?

  1. Kedves Krisztián,

   Az utasfelvételt az oda és visszaútra külön szükséges elvégezni. Rigában általában 50 perc-1óra a minimum csatlakozási idő, ez járatonként eltérhet-erről bővebbet a jegykiállító iroda tud mondani. Érdemes tanulmányozni a rigai reptér weboldalán található terminál térképeket utazás előtt.

   Üdvözlettel,
   repjegy.hu

   1. Köszönöm a választ.
    Igen, az tiszta, hogy a visszaútra külön check-in szükséges. Az nem világos, hogy odafelé mi a helyzet. 🙂 Ahogy írtam, az odaút rigai átszállással történik, mindkét járat (Budapest-Riga, Riga-Helsinki) airBaltic. Az online csekkoláshoz kapott kód ugyanaz a BP-Riga és a Riga-Helsinki esetében is. Ezért gondoltam azt, hogy elég egyszer csekkolni. Vagy rosszul gondolom? 🙂

 37. A jet2 lett foglalva repülőjegy de itt kéri a kódot a nevet email cimet és jelszót is de milyrn jelszót eggyáltslán nem skar be engedni a rendszer sms ben kaptunk egy kódot és ennyi mást nem.

  1. Kedves Tündi,

   Kérem vegye fel a kapcsolatot a jet2.com ügyfélszolgálatával, mivel rajtuk keresztül történt a foglalás!
   Üdvözlettel,
   repjegy.hu

 38. Kedves repjegy.hu

  Egy csoporttal utazunk Pozsonyból Mallorcara. Az egyik utas 2 hónap múlva lesz 16 éves, így az on-line cesekkolást a szerver nem engedte. A ryanaires ügyintéző azt mondta, hogy a helyszínen ingyen megfogják csinálni. Ez valóban gyakorlat a ryanairnél, és külföldön is fogják tudni, vagy kéne valami igazolás ?

  1. Tisztelt Farkas Richárd!

   A Ryanair erre vonatkozó gyakorlatát maga a légitársaság ismeri leginkább, utazás előtt érdemes még egyszer megkérdezni telefonos ügyfélszolgálatukat, hogy a fentieket megerősítsék!

   Üdvözlettel,
   repjegy.hu

 39. Tisztelt repjegy.hu
  A wizzair-re vettem jegyet .A kérdésem az lenne hogy ha poggyászt veszek még a foglalásomhoz, azt online csekkolás után is tudok interneten venni vagy csak előtte?
  A másik hogy igaz hogy 42cm lehet a bőrönd magassága ?! Ugyanis a legkisebb kabinbőrönd amit lehet kapni az 50cm-nél is több.És ezek kimondottan kabinbőröndnek van feltüntetve.Vagy amit a boltokba lehet kapni az csak a wizzair re nem érvényes?
  Köszönöm

  1. Kedves Mór Edit!

   Az utasfelvételi folyamatot megelőzően, vagy aközben tud vásárolni poggyász szolgáltatást.

   A légitársaság által meghatározott kézipoggyász méretek:
   Díjmentesen 1 db 42x32x25 cm méretű kézipoggyász felvitele engedélyezett a fedélzetre. A légitársaság szabályzata alapján minden nagyobb méretű kézipoggyász után (max. 56x45x25 cm) felár fizetése szükséges. Amennyiben a nagyméretű kézipoggyász szolgáltatást választja, abban az esetben is csak egy darab poggyász felvitele engedélyezett.

   Ha a Wizzair szabályainak nem felel meg a poggyász, akkor felár fizetése és a poggyász feladása lehetséges.

   Üdvözlettel,
   repjegy.hu

 40. Kedves repjegy.hu!
  Június 10.én utazunk Londonba és 5nap múlva vissza Debrecenbe debreceni oda-vissza úttal a Wizzairrel. Online vettem meg a jegyem. Tegnap kinyomtattam az oda útra szóló jegyem de a visszaútra nem lehetséges. Ezt mikor tudom? Vagy csak Londonból indulás előtt tudom kinyomtatni? Előre is köszönöm a választ! Zsóka

  1. Kedves Zsóka!

   A járatok indulását megelőző 30. naptól nyílik meg az utasfelvétel lehetősége. Amennyiben a visszaút 30 napon belül lesz abban az esetben már működni fog a visszaúthoz tartozó utasfelvétel is!

   Üdvözlettel,
   repjegy.hu

   1. Kérdésem az lenne, hogy akkor is engedi a vissza út utasfelvételt kinyomtatni,- 30 napon belül-, ha vásároltunk ülőhelyet. HA NEM VÁSÁROLTUNK, AKKOR MI A HELYZET?

    1. Kedves Mária,

     Kérdése alapján Wizzair vagy Ryanair járatról van szó. Ha nem vett ülőhelyet úgy 48 órával indulás előtt lehet elvégezni díjmentesen az utasfelvételt a légitársaság weboldalán vagy mobil applikációjában – lehetőség szerint.

     üdvözlettel,
     repjegy.hu

 41. Kedves repjegy.hu!

  A férjem a Ryanair-nél foglalt jegyet Rómába június 25-re oda és júlus 02-re vissza Budapestre 19,072 HUF-ért. Kártyával fizetett, de a kinyomtatott foglaláson nincs foglalási kód. Próbáltam felvenni a kapcsolatot a Ryanair-rel, de a 90-es telefonszámukat nem tudom hívni, a chat-es ügyintézést pedig nem tudom igénybe venni, mert nem beszélünk angolul. Nem tudom, hogy most van-e érvényes foglalásom, mert kód nélkül ezt sem tudom leellenőrizni. Azt sem tudom, hogy ha van, akkor kell-e ezen felül még valahol valamit fizetni (reptéri illeték…)? Az online check-olást sem tudom, miként kell elvégezni. Tudnának segíteni?
  Előre is köszönöm a segítséget!

  1. Kedves Éva,

   Mivel a Ryanairnél történt a foglalás ezért azt irodánk nem látja, nem kezelheti. Kérem vegye fel a Ryanairrel a kapcsolatot a 06-90/982-213 vagy a 06-90/982-014-es telefonszámon.

   Üdvözlettel,
   repjegy.hu

 42. T. Repjegy.hu
  Wizz air-nél vásároltam jegyet és elrontottam a megszólítást, Ms helyett Mr-t írtam.
  Ebböl lehet bármi problémám (pl. nem engednek repülni, vagy fizetnem kell azért h megváltoztassák a megszólítást, ez egyáltalán fontos adat? )

  1. Kedves Adrienn,

   A Wizzair saját oldalán vásárolt jegyekkel kapcsolatban csak a légitársaság tud nyilatkozni, kérem hívja ügyfélszolgálatukat. A wizzair weboldalán található telefonszám: 06 90 900 555 (emeltdíjas telefonszám)

   Üdvözlettel,
   repjegy.hu

   1. Jo estet kivanok.2 het mulva utazok wizzair-el es ugyanez a problemam.Ms helyett Mr all a beszallokartyamon,a nev stimmel.Ez baj lehet beszallaskor? Koszonom a valaszt !

    1. Kedves Judit,

     Kérem vegye fel a kapcsolatot a Wizzair ügyfélszolgálatával, Ők tudják korrigálni az elírást!

     üdvözlettel,
     repjegy.hu

  2. Szia. Mi volt a végén? Mert velem is ugyanez történt. Holnapután utazom… 🙁 nemtudom mi tevő legyek….

   1. Kedves Zsuzsanna,

    A Ryanair oldalán az alábbi információkat találja: https://www.bookryanair.com/SkySales/Booking.aspx?culture=hu-HU&lc=hu-HU#Security

    30 nappal indulás előtt már engedi az utasfelvételt ha vásárolt ülőhelyet. Ha nem vásárolt ülőhelyet, abban az esetben 7 nappal indulás előtt tud díjmentesen bejelentkezni a járatra, így automatán kijelölt ülést fog kapni. Az utasfelvételi folyamatot 2 részletben is elvégezheti.

    Üdvözlettel,
    repjegy.hu

  3. Kedves Adrienn!
   Ugyanebbe a problémába futottam. Megkérdezhetem mi lett végül Önnel?
   Előre is köszönöm.

 43. A Pegasussal utazunk Isztambulba, majd 4 nap múlva Antalyaba és 9 nap elteltével vissza Bp. – re. Itthon 72 órával az indulás előtt el tudom végezni a becsekkolást és a beszállókártya kinyomtatását. Isztambulól Antalyaba, vmint Antalyaból Bp.-re újból online kell becsekkolni. Remélem lesz internetelérhetőség, de nyomtatási lehetőség biztosan nem lesz. Tabletre vagy telefonra mentsem le a visszaigazolásokat ill. készítsek screenshotsot?

 44. Kedves Repjegy.hu!

  Nem tudom, hova tudom az alábbiakat írni, ezért most ide szúrom be, hátha választ kaphatok.

  Feleségem és gyermekem a Ryanairrel utazik Pisaba jövő héten pénteken.

  Elvégeztem az Online utasfelvételt, de gyermekem születési évének mezője nem volt szerkeszthető, helyette egy statikus dátum volt benne, aminek nap és hónapja megegyezett gyermekem dátumával, de az év nem.

  Feleségem esetében ezzel nem volt gond, probléma nélkül meg tudtam adni a születési dátumot.

  Személyivel utaznak, a beszállókártyát lementettem, de nem tudom, hogy ez a dátum okozhat e problémát az utazás előtt.

  Az ügyfélszolgálat 2 napja nem elérhető, az online chaten nincs senki, így egyszerűen nem tudom, hogy ez problémát okoz e.

  Nem tudom, hogy a dátumok egyezősége véletlen egybeesés e, de utoljára tavaly utaztunk a gyerkőccel, ugyanígy Pisába, de Ő nem ’14-ben, hanem ’13-ban született.

  Mi lehet ilyenkor a teendő.

  Köszönöm,

  Balázs

  1. Kedves Balázs,

   Kérjük vegye fel a kapcsolatot a Ryanair ügyfélszolgálatával a 0690982213 vagy 0690982014 telefonszámon.

   Üdvözlettel,
   repjegy.hu

 45. Tisztelt Repjegy.hu!
  Azt szeretném kérdezni, ha online utasfelvételt választok oda-vissza az adott útra, akkor a vissza út csekkolásához szükséges beszállókártyát az oda útéval együtt ki tudom nyomtatni vagy csak a vissza út indulása előtt. Budapest-Lárnaca és Lárnaca-Budapest útról lenne szó, 8 tartózkodási nappal. (WizzAir)
  Előre is Köszönöm a válaszát!

  1. Kedves Attila,

   A Wizzair járataira az online utasfelvételt 30 nappal az indulást megelőzően már elvégezheti, így akár egyszerre a 2 járatra be tud jelentkezni.

   Üdvözlettel,
   repjegy.hu

 46. Tisztelt Repjegy .hu!
  Fiamnak a Ryanair-nél vásároltam jegyet a gond az hogy a keresztnevéből kihagytam egy betűt /Roland helyett Roand/ de ezt már csak akkor vettük észre amikor hazajött, tehát ide nem volt gond. Három nap múlva utazna vissza Angliába és félek majd a visszaútnál okoz problémát.
  Mi ilyenkor a teendő?
  Válaszukat előre is köszönöm Ibolya

  1. Kedves Ibolya,

   Ha nem a vezetéknév első három betűjéből hiányzik akkor EU-n belül általában ez nem jelent problémát. Bővebb felvilágosítást a légitársaság adhat.
   Üdvözlettel,
   repjegy.hu

 47. Kedves repjegy .hu olyan problémám van ,hogy nemrég becsekkotam de sikeresen az oda út helyett a vissza utat csekkoltam . Viszont most nem engedi a ryanair az oda utat mit tegyek ? Temetésre kell mennem haza . Köszönöm a választ !

  1. Kedves Friderika,

   Mindenképp lépjen vissza a check-in rendszerbe és próbálja újra! Amennyiben semmilyen módon nem megy akkor vegye fel a kapcsolatot a légitársaság ügyfélszolgálatával!

   Üdvözlettel,
   repjegy.hu

 48. Tisztelt Repjegy.hu!
  Budapest- Dubaj járatra a beszállókártyát csak csak oda irányba tudtam kinyomtatni. A vissza útra pedig nem engedi mert azt írja hogy Dubaj reptér esetében az online utasfelvétel nem érhető el. Ebbe kérném a segítséget, hogy ilyenkor mi a teendőm..
  Köszönöm,
  András

  1. Kedves András

   A DWC reptérről Budapestre nem lehetséges az online utasfelvétel lehetősége, így a DWC reptéren fog tudni bejelentkezni a járatra, díjmentesen. Kivételek listája ahol nem lehet bejelentkezni online a járatra: https://wizzair.com/hu-HU/useful_information/web_check-in

   Üdvözlettel,
   repjegy.hu

 49. Tisztelt cím!
  A Ryanair-rel utazunk szombaton Bristolba. Odafelé hárman, visszafelé ketten. Emiatt a repülőjegyeket 2 foglalási számmal tudtam megvásárolni. Ám a csak odafelé utazó 16 év alatti fiamnak az online utasfelvételt nem engedélyezi a rendszer a kora miatt. Mit tudok tenni, hogy az ő utasfelvételét is befejezhessem?
  Köszönöm válaszát

  1. Kedves Timi!

   Kérem vegye fel a kapcsolatot a Ryanair ügyfélszolgálatával, ők tudják orvosolni a problémát. Tel: 06-90/982-213

   Üdvözlettel,
   repjegy.hu

 50. Kedves repjegy.hu!

  Nekem egy olyan kerdesem lenne, hogy ha be chekkoltam online , viszont rosszul irtam be az utlevel szamot, akkor ilyenkor mit tudok csinalni?

  Elore is koszonom!

  1. Kedves Cintia,

   Kérem vegye fel a légitársaság ügyfélszolgálatával a kapcsolatot, Ők fognak tudni segíteni!

   Üdvözlettel,
   repjegy.hu

 51. Kedves repjegy.hu!
  Segítséget szeretnék kérni mivel még nem utaztam repülővel sosem. Wizzair járattal utazunk szeptemberben Zakynthosra, megcsináltam az online utasfelvételt. Kérem szíveskedjen segíteni, hogy ezek után a repülőtéren mi a teendőm. Ezzel az A/4-es kinyomtatott beszállókártyával hol kell jelentkeznem, mit kell csinálni.
  Előre is köszönöm

  1. Kedves Szilvia,

   http://www.bud.hu/ weboldalon rengeteg hasznos információt talál.
   Amennyiben lesz feladható poggyásza azt a járathoz kiírt pultnál feladja, majd a biztonsági ellenőrzést követően a SkyCourtben kiírják, hogy mely kapuhoz kell odafáradni. Ha nem lesz feladható poggyász akkor mehet a biztonságiakhoz egyből. Fontos, hogy 2 órával indulást megelőzően legyen a reptéren!

   Üdvözlettel,
   repjegy.hu

 52. Kedves Kata,

  Kérem vegye fel a kapcsolatot a Lufthansával, hogy ellenőrizni tudják a foglaláskor megadott adatokat.

  Üdvözlettel,
  repjegy.hu

 53. Kedves repjegy.hu. Az Air China val utazok Bangkokba. Nem enged on line checkolni.
  Köszönöm előre a válaszukat!

  1. Kedves JAN,

   Nem működik az AirChina oldalán a check-in, sajnos nincs rá lehetőség, csak a reptéren!

   Üdvüzlettel,
   repjegy.hu

 54. Kedves repjegy.hu!

  Januárban Dubai-ba utazom. Amikor az utasfelvételhez szükséges adatokat töltöttem ki, figyelmetlenségből a személyi igazolványom számát adtam meg, ezért ez szerepel a beszállókártyámon. (A Budapest-Dubai vonalon, mert a visszaútra nem lehetséges az online utasfelvétel). Probléma-e, hogy nem az útlevelem számát adtam meg? Az természetesen nálam lesz.

  Üdvözlettel:
  Ildikó

  1. Kedves Ildikó,

   Kérem vegye fel a kapcsolatot az adott légitársaság ügyfélszolgálatával, hogy tudják a hibás adatot javítani.
   Üdvüzlettel,
   repjegy.hu

 55. Tisztelt Repjegyesek!

  Érdeklődnék hogy 12 nappal indulàs előtt bechekkoltam a wizzaernél, de azt írtam be névnek, a beszàllókàrtyàra, hogy Zsuzsa Nagyne Severin.
  Személyigazolvànnyal utazom haza Rómàból.
  Azon így fog szerepelni a nevem: Nagyné Severin Zsuzsanna Rózsa
  Vàltoztassam meg, vagy nem lesz gond?

  1. Kedves Zsuzsa,

   Kérem vegye fel a kapcsolatot a légitársasággal, vagy ügyfélszolgálatunkkal amennyiben nálunk történt a vásárlás.

   Üdvüzlettel,
   repjegy.hu

 56. Tisztelt repjegy.hu!

  Tegnap vásároltam jegyet febr.24-27-ig Milánóba a Ryanair-nél…a kérdésem annyi lenne,hogy mikor mit kell kinyomtatni,az e-mail-ben szereplő adatok már maga a jegy?továbbá az utasfelvételt a megadott napon kell intéznem?ez az utazás előtti 7.nap…személyesen vagy online,nem igazán tiszta…köszönöm!:)) Décsei Dóri

 57. Kedves repjegy.hu!

  Nemrég foglaltam repjegyet édesanyám részére a wizzair.com-on. A név mezőben csak Mrs. és Ms. opció szerepel. Édesanyám Dr (orvos). A Dr titulus nem írtam be a vezetéknév mellé. Érdeklődni szeretnék lehet-e gond az utasfelvételnél vagy a repülőtéren, ha a Dr. titulus nem szerepel a vezetéknév előtt?
  Előre is köszönöm a választ!

  1. Kedves Marianna,

   Kérem vegye fel a kapcsolatot a Wizzair ügyfélszolgálatával, mivel a foglalás náluk történt!

   Üdvözlettel,
   repjegy.hu

 58. Kedves Repjegy.hu!

  Condor-on foglaltam egy repjegyet, viszon véletlenül MR helyett MRS-t írtam és már a visszaigazoláson is ez szerepel. Már többször próbáltam hívni őket, de nem vesik fel és az e-mail-re se reagálnak (visszaküldenek egy automatikus válasz e-mailt, hogy a sok foglalás miatt nem áll módukban válaszolni). Charter járatról van szó, London-Punta Cana. (egyik szakasz Lufthansa)Ez gondot jelent? Megtagadhatják a felszállást? Segítségüket előre is köszönöm!

 59. Kedves Repjegy!
  Érdeklődni szeretnék, hogy vettem egy repjegyet a germaniwingsel utazok, a reptéren hamarabb belehet csekkolni mint 72óra? Hány óráig lehet naponta becsekkolni? Elég ha utazás előtt 2 órával csak a foglalási kódommal megyek oda? Vagy kötelező kinyomtatni? A reptéren pár nappal az utazás előtt kinyomtatják nekem? A vissza útra is ide adják a beszállókártyát?

  1. Kedves Alexandra!

   Interneten 72 órával indulást megelőzően tud a járatra bejelentkezni, vagy 2 órával indulás előtt a reptéren. A jegyét nyomtassa ki és vigye magával az utazásra. Korábban nem lehet a járatra bejelentkezni.

   Üdvözlettel,
   repjegy.hu

 60. Tisztelt repjegy.hu!

  Egy barátommal a Ryanairrel Spanyolországba utazunk, március 5-én indulunk, és 9-én jövünk haza. Vettünk a kézi poggyász mellé 15 kg-os poggyászt is. A kérdésem az lenne, hogy megéri-e megcsinálni itthon az online utasfelvételt? Mert ha jól olvastam a poggyász miatt úgyis sorba kell állnunk. Illetve ha megéri megcsinálni itthon, akkor a visszaútra is ugyanúgy meg kell csinálni az online utasfelvételt?

 61. Tisztelt repjegy.hu!
  Mivel eddig csak fapados járatokkal utaztam, így az Alitalia légitársaságnál történt foglalásom okoz némi bizonytalanságot.
  Ugye a fapados társaságoknál mindig elvégeztem on-line a becsekkolást és az itthon kinyomtatott beszállókártyával mentem a kapuhoz. Az Alitaliánál pedig a fizetés után csak egy e-mailt kaptam, amiben szerepel a járat indulási időpontja, a járat száma, a nevek, a jegyek száma és a lefoglalt ülőhelyek pontosan feltüntetve.
  Röviden a becsekkolás érdekelne. Vigyem magammal kinyomtatva ezt a visszaigazoló e-mailt, vagy nincs szükség rá és ott már tudni fognak rólam? 🙂
  És még egy kérdés: a járat indulása előtt mennyi idővel kell a reptéren lenni?
  Válaszukat nagyon szépen köszönöm!

   1. Még egy kérdés: A járat Budapestre jön a Róma Fiumincino reptérről. Megnéztem, onnan viszont lehet on-line becsekkolni, viszont nekem nem lesz lehetőségem. A reptéren megcsinálják díjmentesen?
    Köszönöm mégegyszer! Üdv!!

    1. Kedves Barbara,

     Igen, elkészítik díjmentesen, nem kötelező az online utasfelvétel.

     Üdvözlettel,
     repjegy.hu

 62. Tisztelt repjegy.hu!Egy kérdés foglalkoztat.Kell nekem online jegyvásárlásnál kinyomtatnom a beszállókártyát mindenképpen vagy elég ha a telefonomon a visszaigazolást a vásárlásról bemutatom,amit e-mailben megkapok.

  1. Kedves Zoltán,

   Kérem olvassa el a légitársaság erre vonatkozó szabályzatát. Ma már a legtöbb helyen elérhető appon keresztül mobile check-in is. Ha kötelező a beszállókártya nyomtatása vagy mint lehetőség a mobile check-in akkor nem elég a visszaigazolást bemutatni. HA nem végzi el akkor a légitársaság által meghatározott pótdíjat köteles fizetni.

   Üdvözlettel,
   repjegy.hu

 63. Tiszteletem!
  Csoportosan utazunk Rómába (21 fő),a jegyeket elektronikusan emailban kaptuk meg,Alitalia. A becsekkolás ,hogy történik,ki kell nyomtatnom a jegyeket otthon?
  Köszönöm

 64. Tisztelt repjegy.hu!
  Torontóba foglaltunk jegyet, odafelé a Lufthansa, vissza a Brussels Airlines társaság gépére. Az irodától csak egy visszaigazoló emailt kaptunk a foglalási kóddal, névvel, az e-tickets számával, viszont repülőjegy nem volt mellékelve! Hiába próbáltuk elérni az irodát többféle módon ez ügyben, semmi választ nem kaptunk, holott 4 nap múlva aktuális már az utazás! Kérem segítségüket, mit tegyek: hogyan tudok becsekkolni, hogyan kapom meg a beszállókártyát, ha nincs elektronikus jegyünk? Határátlépéskor ráadásul a visszafelé jegyet is be kéne mutatni, különben rizikós, hogy egyáltalán beengednek-e az országba.
  Nagyon várom segítő válaszukat!
  Mária

  1. Kedves Mária!

   A legoptimálisabb ha felveszi az irodával vagy légitársasággal a kapcsolatot mivel részleteket nem ismerünk. Beszállókártyát a légitársaság szabályai alapján – az Ő weboldalukon lehetséges nyomtatni otthon.

   Légitársasági telefonszámokat a bud(pont)hu weboldalon talál!

   Üdvözlettel,
   repjegy.hu

 65. Kedves Repjegy.hu!

  Indiába utazom hamarosan első alkalommal, a Lufthansa-val Frankfurt-ig majd Delhiben fogok átszállni a Jet Airways egyik járatára, amellyel Bagdogra-ig utazom. Ha a csomagomat Budapesten feladom, Frankfurtban ill. Delhiben találkozom vele vagy majd csak a végállomáson Bagdográban?
  A másik kérdésem pedig, kötelező pénzért helyet foglalni vagy ha nem foglalok akkor is lesz helyem?

  Köszönöm a válaszát!

  Üdvözlettel,
  Anita

  1. Kedves Anita,

   Feltehetően végig feladják a poggyászt – sajnos nincs erre vonatkozó információnk. A poggyászcimkén rajta lesz, hogy meddig utazik a poggyász felvétel nélkül, ill. bővebb felvilágosítást a reptéren kaphat!
   Ülőhelyet tud foglalni díjmentesen ha bejelentkezik a járatra (online-utasfelvétel), azonban ez nem kötelező. Ez esetben a poggyász feladásakor a reptéren megkapja a beszállókártyát melyen az ülőhely is fel lesz tüntetve!

   Üdvözlettel,
   repjegy.hu

 66. Tisztelt Repjegy.hu!

  Köszönöm a válaszát, még egy kérdésem van.
  Tehát mint említettem, a Lufthansa-val utazom Budapestről Frankfurtba onnan New Delhi és a Jet Airways-el Bagdográba. Ez egy repülöjegy. Ugyanezekkel a légitársaságokkal visszafelé.
  A repülőjegy ára tartalmazza a reptéri illetéket, ill. egyéb rejtett költségeket?
  A check in online történik vagy lehet a reptéren is?
  New Delhiben a Jet Airways-re való átszállásnál ismét be kell csekkolni, mert másik légitársaság? Ott reptéri illeték?
  A visszaútnál Indiában kell online becsekkolnom?

  Köszönöm válaszát!
  Üdvözlettel,
  Anita

  1. Kedves Anita,

   Árakról, kondíciókról, illetékekről az az iroda tud nyilatkozni ahol megvásárolta jegyét – ha ez nem irodánknál történt akkor sajnos nem látunk bővebb információt.
   Check-in történhet a reptéren vagy online, oda és visszaúton is. Ha bejelentkezik online akkor nyomtassa ki beszállókártyáját.

   Üdvözlettel,
   repjegy.hu

 67. üdv

  ha nline chck in-t megcsináltam és csak kézipoggyászom van,akkor is két ürával az indulás előtt kint kell lennem?

  1. Kedves Péter,

   Igen.

   Üdvözlettel,
   repjegy.hu

   1. Kedves Anita,

    a jet2.com-on ezt írják:

    “Ha a foglalási folyamat során az online utasfelvételt választotta (ez a lehetõség általában indulás elõtt 28 naptól 5 óráig áll rendelkezésre), akkor nyomtassa ki beszállókártyáját, és fáradjon az utasfelvétel “Poggyászfeladás” felirattal ellátott területére. Felhívjuk figyelmét, hogy az utasfelvétel “Poggyászfeladás” felirattal ellátott területe indulás elõtt 40 perccel bezár. Ha kizárólag kézipoggyásszal utazik, akkor a beszállókártyájával egyenesen a repülõtéri biztonsági ellenõrzéshez fáradjon. ”

    én ebből azt olvastam ki,hogy nem kell az utasfelvételhez mennem,hanem egyből a biztonsági kapukhoz
    jól értelmeztem?
    viszont akkor nem értem a 2 órával előbb érkezést 🙂

    1. elnézést, a mgszólítás természetesen:

     Tisztelt Rejegy.hu! 🙂

    2. Kedves Péter,

     Előfordul bármely reptéren egy zsúfoltabb időszak mely meghosszabbíthatja a megnövekedett utasforgalom miatt pl. a biztonsági ellenőrzést, vagy a akár a reptér nagyságából adódóan a beszállókapu megtalálását. A 2 óra természetesen javaslat, azonban inkább a reptéren várakozzon a tranzitban, vagy a kapunál mintsem lemaradjon a járatról.

     Üdvözlettel,
     repjegy.hu

 68. Üdv

  Egy olyan kérdésem lenne hogy elvégeztuk a check-int (Wizzair) viszont az utas személyi igazolvanyan a felvett férje neve is van tehát 4 név, ( pl: Kissne Szabo Etelka Katalin ) de mi csak a leánykori nevét a Szabo Etelka-t adtuk meg, ebbol lehet barmifele probléma? Mert az igazolvány szám az stimmel gondolom azt is nézik…

  Elore is koszonom a segitseguket!

 69. Tisztelt Repjegy.hu!
  Ha előre nem vásárolom meg a Ryanairnél az helyemet, akkor csak 1 héttel az indulás előtt tudok becsekkolni. Viszont ehhez azt szeretném megkérdezni, hogy lesz akkor is lehetőségem abban az egy hétben kiválasztani (fizetés ellenében) az ülést, vagy akkor már csak az automatikus helyet kapom meg?

  Válaszukat előre is köszönöm!

  Rita

  1. Kedves Rita,

   A 7 napban a díjmentes, automatán kijelölt és a díj ellenében választható verzió is lehetséges a szabad helyek arányában.

   Üdvözlettel,
   repjegy.hu

 70. Tisztelt Repjegy.hu!

  Ez az első repülőutam, a wizzairnél foglaltam repülőjegyet Barcelonába, arról szeretnék érdeklődni, hogy a foglaláskor nem a lakcímem adtam meg kapcsolattartó címként, hanem ahol most tartózkodom, valamint az online utasfelvételkor semmilyen személyes adatot nem adtam meg, értem itt ezalatt a személy igazolvány számát, születési hely idő, anyja neve…ebből lehet probléma a beszálláskor?

  Válaszukat előre is köszönöm!

  Balázs

  1. Kedves Balázs,

   A lakcím megadása nem jelent problémát. A Wizzairnél számos olyan útvonal van ahová nem szükséges megadni okmányra vonatkozó adatot online utasfelvételkor, Barcelona is ebbe a körbe tartozik. Az utazáshoz használt okmánynak érvényesnek kell lennie.

   Üdvözlettel,
   repjegy.hu

 71. En a Norwegian al szeretnek Holnap repulni de sem az applikacion sem a weboldalon nem tudok be csekkolni.lehetseges hogy a helyszinen megtehetem?

 72. Kedves Repjegy.hu!
  A mai napon foglaltam jegyet a Ryanair járatára, az adatok megadása megtörtént a kifizetés szint úgy sikeres volt, de visszajelző email a foglaláskor nem érkezett, a számlám viszont azt jelzi, hogy a levonás függőben van. Leellenőrizni nem tudom, mert az email cím és a dátum megadásakor az írja ki az oldal, hogy a foglalását sajnos nem találjuk. Mi lehet a probléma? Köszönöm válaszukat!

  1. Kedves Krisztina!

   Köszönjük bejegyzését, kollégánk hamarosan felveszi Önnel a kapcsolatot!

   Üdvözlettel,
   repjegy.hu

 73. Szeretném a segítségeteket kérni!
  Wizzair kuponokkal fizettem a repülőjegyeket Barcelonába,a becsekkolást gond nélkül meg tudtam csinálni az odafele útra július 1-re,visszafelére viszont (július 4.)az utolsó lépésnél 1,44 eurót kellene fizetni adminisztrációs költségként a kuponok miatt,de állandóan hibát ír ki,előbb nem tudtam,miért,aztán láttam,hogy az van írva:”Az alábbi esetekben nem lehetséges a banki átutalásos fizetés:ha a járat 14 napon belül indul.” Egyrészről legyek 30 napon és 3 órán belül a becsekkoláshoz,másrészről meg túl közeli az időpont?Nem értem.Ezek szerint ha pluszban szeretnék még vásárolni szolgáltatást,azt sem engedné,csak a reptéren,sokkal több pénzért.Nem akarok pár száz forint miatt több tízezer forintot fizetni a reptéri check-in-ért.Please!

  1. Kedves Reni!

   A Wizzair utalványos, vagy kuponokkal fizetett jegyeire sajnos nincs rálátásunk. Javaslom, hogy keresse meg a légitársaság ügyfélszolgálatát vagy az irodát ahol a jegyet vásárolta bővebb felvilágosításért.

   Üdvözlettel,
   repjegy.hu

 74. Tisztelt Repjegy,hu!

  Ha az otthon kinyomtatott beszállókártyám nem színes, hanem fekete-fehér, akkor is elfogadják?
  Ryanairrel repülnék.
  Előre is köszönöm a válaszukat.

  Ágnes

  1. Kedves Ágnes,

   Igen elfogadják. A nyomtatás jó minőségű és sérülésmentes legyen.

   Üdvözlettel,
   repjegy.hu

 75. Kedves Repjegy.hu!
  Én az Aegean Airlines járatával utazom Athénba Budapestről. Az a problémám, hogy az online chek-in (ha jól értettem az oldalukon) csak 48 órával az indulás előtt lehetséges a járatukra.
  A probléma, hogy csak a munkahelyemen tudnám kinyomtatni a beszállókártyámat, de a vasárnap esti indulás miatt ezt nem tudom majd megtenni.
  Van lehetőség kinyomtatni a beszállókártyát a reptéren? És ha igen, az milyen árban van?
  (Bocsi a buta kérdésekért, de most repülök először.)
  Köszönöm a segítséget!
  Anna

 76. Tisztelt Repjegy.hu!

  A szuleimnek a Raynair-nel foglaltam repjegyet. Be szerettem volna olet check-olni ,de figyelmetlensegem miatt az edesanyam okmanyszamahoz is az edesapukamet irtam be es raadaskent tovabb is leptem mire a harmadik szemely becsekkolasahoz ertem akkor jutott ez csak eszembe de viszont nem enedett visszalepni es modpsitani.Ez meg a normal check elott szerettem volna igy fizetnem kellett volna erte de semmi fele fizetes nem tortent igy tanacstalan vagyok ugyan sikerult-e vagy nem a checkolas. Abban az esetben ha sikerult tudok valamit tenni a hiba kijavitasa erdekeben ?

  Elore is koszonom valaszukat!
  Alexandra

  1. Kedves Alexandra!

   Feltétlenül vegye fel a kapcsolatot a légitársasággal chaten vagy telefonon, ők tudják javítani a bevitt adatokat. Ezt követően a beszállókártyákat újra kell nyomtatni!

   üdvözlettel,
   repjegy.hu

 77. Tisztelt Repjegy.hu.
  Az lenne a problémám hogy a budapest-róma , róma- algheró járatra nem tudom elvégezni az online utasfelvételt, azt írja ki hogy az online utas felvétel nem engedélyezett.Az Alitalia légitársasággal utaznánk.Válaszukat előre is köszönöm!
  Tamás.

  1. Kedves Kontra Tamás!

   Budapesti kiindulással sajnos nem lehet elvégezni az online utasfelvételt az Alitalia check-in szabályzata szerint, így a beszállókártyákat a reptéren tudják átvenni.

   üdvözlettel,
   repjegy.hu

 78. Kedves Repjegy.hu !

  A parom edesapukajanak vettunk egy repjegyet Lomdon Stanstedrol Budapestre ! de az emailt a foglalasi szammal sehol sem talaljuk igy nem tudjuk becsekkolni . Ebben az esetben mit tudunk tenni ?

  Elore is koszonom!

 79. Kedves Repjegy.hu!

  Érdeklődnék, hogy a wizzair-nál foglaltunk jegyet Eindhoven-be és vissza. Ma csináltam a becsekkolást, és semmilyen iratot, adatot nem kért se tőlem, se akivel repülök! Ez normális? Elfogadtam a feltételeket, és már nyomtathattam is ki a beszállókártyákat!
  Jól csináltam? (először utazom, először csináltam ilyet)

  Előre is köszönöm!

  1. Kedves Katinka,

   Nem minden esetben kér a légitársaság úti okmányra vonatkozó adatokat az utasfelvétel során. Az elmondondottak alapján jól csinálta.

   üdvözlettel,
   repjegy.hu

 80. Tisztelt Repjegy.hu
  A kérdésemre a válasz mondhatni sürgős lenne ha lehetséges.
  Ma 2016. aug. 31. van. Én Szept. 1-én utazom Milánóból Budapestre a Ryanair társasággal.
  Meg van az online check és a repjegy is el lett az email címemre küldve.
  Itt Savonában elég nehéz olyan helyet találni ahol lehet nyomtatni.
  A kérdés az, hogy ki kell-e nyomtatni a jegyet vagy elég az, hogy megjelenítem a letöltött PDF formátumban a telefonomon és azzal betudok-e szállni nyomtatás nélkül.
  A múltkor láttam, hogy egy hölgy így csiálta csak mivel Francia volt így nem tudtam megkérdezni, hogy ő hogyan csinálta.
  Előre is köszönöm válaszukat.

  1. Kedves Attila,

   Ha desktopon (pc, laptop) végezte el az utasfelvételt, akkor papír alapon szükséges kinyomtatni a beszállókártyát. Van lehetőség mobil check-in elvégzésére, vagy mobil beszállókártya használatára ha már megtörtént az online utasfelvétel.
   A Ryanair alkalmazása lehetővé teszi a beszállókártya lekérést, ha a járatokra az utasfelvétel sikeresen megtörtént. Továbbá, két órával az indulás előtti időpontig beszállókártyáját ki is nyomtathatja a Ryanair weboldaláról.
   A desktopon készített és nyomtatni szükséges beszállókártyát úgy sajnos nem fogadják el ha feltölti mobiljára pdf formátumban.

   üdvözlettel,
   repjegy.hu

 81. Tisztelt repjegy.hu!

  Szeptemberben utazok Brüsszelbe és a wizzair-nél foglaltam repülőjegyet, amelynek ára tartalmazza a reptéri utasfelvétel díját. Olvastam azonban, hogy az internetes utasfelvétel esetén nem szükséges sorban állnom emiatt majd a beszállás előtt, így ez egy szimpatikusabb megoldásnak tűnik. Ha viszont a jegyem tartalmazza ezt a szolgáltatást, ennek ellenére elvégezhetem inkább az internetes utasfelvételt?

  Előre is köszönöm a választ!

  Üdvözlettel: Zsófi

  1. Kedves Zsófi,

   Tudomásunk szerint elvégezheti online ez esetben is. Miután a légitársaság weboldala nemrég megújult előfordulhat, hogy az erre vonatkozó technikai beállítás is változott. Érdemes felvennie a kapcsolatot a légitársasággal ez ügyben.

   üdvözlettel,
   repjegy.hu

 82. Tisztelt Repjegy.hu !

  Az El Al pénteki 10:20 -as járatára van jegyem, a beszállókártyához hogy juthatok: a reptéren beszálláskor, vagy online?
  Előre is köszönöm és üdv.: Bélás

  1. Kedves László!

   Online utasfelvétel lehetséges a légitársaság weboldalán. A reptéri utasfelvétel szintén lehetséges a reptéri érintőképernyős kiosk gépeken, azonban a pultnál elvégzett utasfelvétel 10 dollár/főtől lehetséges. Javasoljuk, hogy legalább 3 órával indulás előtt érkezzen a reptérre, főleg Tel Avivban! Kellemes utazást kívánunk!

   üdvözlettel,
   repjegy.hu

 83. Sziasztok! A wizzair•nél az online check in-re a határidőt össze-vissza, többnyire minimum 30 nappal előttének fordítja, de ezt nem tudom megtenni. Mikot kell, lehet elvégezni ezt? Köszi a választ.

  1. Kedves reggii!

   Minden járat indulása előtti 30 napban, legkésőbb 3 órával az indulás előtt lehetséges a légitársaság weboldalán. Néhány célállomás nem kínál internetes utasfelvételt, ezt a rendszer jelzi Önnek utasfelvétel során!
   Kellemes utazást kívánunk!

   üdvözlettel,
   repjegy.hu

 84. Tisztelt Repjegy.hu!
  Október 9-én délután utazunk a Ryanair légitársasággal a Kanári szigetekre. Egy héttel az indulás előtti időpont után lehet díjmentesen beszállókártyát kérni. A visszaútra vonatkozóan tudok-e Budapesten még a lakásban beszállókártyát kérni az indulás napján a reggeli órákban, tekintettel arra hogy a gép viszaútban 16-ánreggel 6.45 kor indul . Tisztelettel Péter

  1. Kedves Péter,

   Tapasztalataink alapján a Ryanair rendszere percre pontosan tartja be az online check-in-re vonatkozó szabályokat. Próbálják meg még itthon elkészíteni, amennyiben a rendszer nem engedi úgy javaslom az ülőhelyek megvásárlását a visszaútra – úgy már 30 nappal előtte engedi, ill. ha nyaralása alatt lesz lehetősége internetezni és nyomtatni akkor ez idő alatt is elkészítheti.

   üdvözlettel,
   repjegy.hu

 85. Tisztelt Ügyfélszolgálat!
  Pénteken utazunk a Ryanairrel Dublinba.
  Annyi lenne a kérdésem,ha megvan a beszálló kártya,mehetünk egyenesen az ellenőrzési pontra?
  Köszönöm

  1. Kedves Rita,

   Amennyiben nem adnak fel poggyászt és csak kézipoggyásszal utaznak, úgy valóban mehetnek a biztonsági ellenőrzésre!

   Üdvözlettel,
   repjegy.hu

 86. NEkem lenne egy kerdesem. Mi Debrecenbol repulunk csutortok reggel wizzair-el, mar kinyomtattuk a beszallokartyakat es most vettem eszre, hogy a testverem beszallokartyajan rossz honapot tett be annal, hogy mikor jar le a szemelyije amivel utazik, csak egy honap a tevedes, azt szeretnem kerdezni, hogy ha mar becsekkoltam hogyan lehetne modositani adatot es ujra kinyomtatni?

  1. Kedves Ádám,

   Kérem hívja a Wizzair ügyfélszolgálatát*, hogy átírják a jó dátumra az érvényességet! Ez után újra kell nyomtatni a beszállókártyát!

   *ÜGYFÉLSZOLGÁLAT 06 90 900 555 – 250 Ft/perc – emeltdíjas telefonszám

   üdvözlettel,
   repjegy.hu

 87. Tisztelt Ügyintéző!

  Segítséget szeretnék kérni,ülőhely foglaláshoz az Emirates járaton.A repülőjegy már megvan,de nem tudom,hogy hogyan kell helyet lefoglalni.
  Köszönettel:Szabó Andrea

  1. Kedves Andrea!

   Amennyiben irodánknál vásárolta jegyét kérem hívja ügyfélszolgálatunkat, vagy a légitársaság weboldalán a foglalásba belépve van lehetősével választani a szabad ülések közül!

   üdvözlettel,
   repjegy.hu

   1. Köszönöm!Sikerült!
    Üdvözlettel:Szabó Andrea

 88. Tisztelt Ügyfélszolgálat!

  A héten utazom Budapestről Zürichbe, viszont most először vásároltam jegyet a bravofly oldalán. Minden adatot kétszer átnéztem, a mobiltelefonomra meg is kaptam a visszajelző üzenetet ,hogy sikeres volt a foglalás, át lett utalva a pénz, viszont az e-mail címemre semmilyen visszajelzést,beszállókártyát sem kaptam meg fél órával a foglalás után. Mikor küldik ki körülbelül, több óra,vagy 24óra elteltével? Amennyiben megvan a visszaigazolás mobiltelefonon, nagy probléma nem lehet,igaz?

  Köszönettel: Lilla

  1. Kedves Lilla,

   Kérem vegye fel a kapcsolatot az említett cég ügyfélszolgálatával, hogy ellenőrizzék foglalását! Az ő nevükben nem adhatunk tájékoztatást ill. nem látjuk a jegy részleteit más irodánál készült foglalások esetében.

   üdvözlettel,
   repjegy.hu

 89. Tisztelt Ügyintéző!
  A wizzair légitàrsasàgtól vàsàrolt jegyem megvételékor nem engedett ràkattintani az internetes utasfelvételre így a reptéri utasfelvétel maradt megjelölve viszont most indulàs előtt 30 nappal ellenőriztem a jegyvàsàrlásomat és azt írta, hogy elvégezhetem az utasfelvételt. Lehetsêges, hogy a reptéri utasfelvétel feltüntetése ellenére elvégezhetem interneten is az utasfelvételt?
  Válaszàt előre is Köszönöm! Üdvözlettel: Cintia

  1. Kedves Cintia!

   A korábbi rendszerben lehetséges volt elvégezni. Kérem próbálja meg és ha engedi akkor nyomtassa ki beszállókártyáját. Amennyiben nem lehetséges és megvásárolta a reptéri utasfelvételt úgy a reptéren tudja átvenni beszállókártyáját!

   üdvözlettel,
   repjegy.hu

 90. Tisztelt ügyfélszolgálat,

  Elég bonyolult az ügyem.. az en regisztrálásomra vettem a barátaimnak is jegyet de sajnos véletlenül elnéztem és két jegyen magamat check in be.Amikor rajöttem rögtön utána ráléptem a “change name” opciora természetesen a nevet megváltoztatta 45 euroért a barátom nevére de a repjegyen az én személyi számom van , az nem változott.
  Velencébol repülnénk vissza es Wizz air jegyekröl van szo.
  Repülhet a barátom az ö nevével és az én szemelyi számommal a repulöjegyén?
  Előre is köszönöm válaszukat.

  1. Kedves Csilla!

   Az adatok javításáért és a bonyodalmak elkerülésének érdekében a légitársaság ügyfélszolgálata tudna Önnek segíteni a korrigálásban!

   üdvözlettel,
   repjegy.hu

 91. Köszönöm Szépen vàlaszàt!
  Üdv: Cintia

 92. Kedves Repjegy.hu!

  Én a bravofly.hu-n vettem két repülőjegyet Rómába és az Online Check-in szolgáltatásért is fizettem. Meg is kaptam a beszállókártyákat és már ki is nyomtattam őket. De a Ryanair.hu-n még sem sikerül becsekkolnom, mert nem találja a rendszer a foglalásomat. Ilyenkor mit kell tennem?

  Előre is köszönöm a választ!

  1. Tisztel Dónáth-Bányai Zsuzsanna!

   Kérem vegye fel a kapcsolatot a jegyet kiállító irodával. A járatra történő online utasfelvételt követően töltheti le/nyomtathatja ki a beszállókártyát.

   üdvözlettel,
   repjegy.hu

 93. Tisztelt Repjegy.hu!
  Lufthansa járattal repülnék Debrecenből Münchenbe.Becsekkolhatok-e a repülőtéren és ha igen fizetnem kell-e érte?

  1. Kedves Orsolya!

   A DEB reptéren a Lufthansa járatok esetében a reptéri utasfelvétel díjmentes!

   üdvözlettel,
   repjegy.hu

 94. Tisztelt Repjegy.hu!
  Alitalia jegyet vettünk online, a tényleges jegyeket honnan lehet kinyomtatni illetve letölteni? A honlapon és az emailben nem találtam erre vonatkozóan semmilyen infot. Vagy elegendő a check-in-hez a vásárlás visszaigazolása, mert abban benne vannak a jegyek azonosítói?

  Köszönettel,
  Szilvi

  1. Kedves Szilvia,

   A jegyet külön e-mailben szokta az Alitalia küldeni amin van jegyszám is. Online utasfelvétel nem lehetséges a Budapest-Róma járatra, azonban a reptéri utasfelvétel díjmentes. Kérem vigyék magukkal a kapott dokumentumokat útiokmányaikkal együtt. A jegyeket az Alitalia ügyfélszolgálata is újra tudja küldeni.

   üdvözlettel,
   repjegy.hu

 95. Tisztelt Repjegy.hu!

  Online jàratfoglalàs soràn (Ryanair) csak az elso utònevemet ìrtam be. A szemèlyi igazolvànyomban termèszetesen mindkèt utònevem szerepel. Okozhat-e a 2. utonèv hiànya problèmàt?
  Udvozlettel:
  Stella

  1. Kedves Stella,

   A Ryanair ügyfélszolgálata szerint a 2. keresztnév náluk nem szükséges, azonban mi minden esetben javasoljuk, hogy okmány szerinti névvel utazzanak. A Ryanair ingyenes chat felületén díjmentesen korrigálják a nevet.

   üdvözlettel,
   repjegy.hu

 96. Tisztelt Repjegy.hu!

  Kolozsvárról utazom Bécsbe két átszállással – Münchenben és Frankfurtban. A Lufthansánál foglaltam oda-vissza, tehát az egész úton a Lufthansával utazom. Először utazom így, és ezért kérdeznék: Kolozsváron becsekkolok az egész útra, tehát három beszállókártyát kapok, vagy Münchenben is, Frankfurtban is csekkolnom kell vagy ott csak átszállok? A feladott poggyászomat a Lufthansa intézi az átszállásnál és én csak Bécsben kapom meg, vagy nekem kell gondom legyen rá? És talán a legfontosabb: a foglalásnál a Lufthansa így állította ki a jegyemet három átszállással, de Münchenben csak 4o percem lesz átszállni a Frankfurtba induló gépre, ez az idő elég lesz átszállni?
  Köszönettel várom a válaszukat.

  1. Kedves Emma!

   Ez esetben általában végig kiadják a beszállókártyákat, hiszen az átszállási idők miatt nehezen lenne kivitelezhető külön felvenni minden átszállási ponton a beszállókártyákat. A poggyászt a reptéri dolgozók átrakják a csatlakozó járatára. Belföldi járat esetén 40-45 perc a minimum csatlakozási idő, így ha nincs járatkésés teljesíthető az átszállás.

   üdvözlettel,
   repjegy.hu

 97. T. Repjegy.hu!

  December 3-án szombaton este Barcelonába, majd hétfőn este vissza Budapestre repültem volna a Ryanairrel. Úgy alakult, hogy a dolog, hogy amiért megyek, az korábban kerül megrendezésre, igy szombat hajnalban másik légitársasággal, Brüsszeli átszállással kell kirepülnöm, de hétfőn este, az eredeti terv szerint a Ryanairrel jönnék vissza. A kérdés, hogy csak a visszaútra kell bechekkolnom a Ryanairnél? vagy a kiutra is? az nem lesz gond, hogy csak visszafelé jövök velük? Előre is köszönettel

  1. Kedves Márta,

   A Ryanair jegyét úgy is felhasználhatja a visszaútra ha az odautat nem használta fel, így az odaútra nem is szükséges bejelentkezni, a visszaútra viszont igen, mely 4 nappal indulás előtt lehetséges november 1 óta. Más légitársaság kizárólag sorrendben engedi a jegy szakaszait felhasználni!

   üdvözlettel,
   repjegy.hu

 98. Tisztelt Repjegy!

  Kérdésem az lenne, hogy egyszeri átszállásos utazáskor a feladott csomagra nekem kell gondot viselni, vagy automatikusan átkerül a következő gépre, amivel utazom. Jelzem, hogy mindkét úton ugyanazzal a légitársasággal utazom – Lengyel légitársaság. Bécsből Varsóba, majd onnan Kolozsvárra.
  Köszönöm szépen!

  1. Kedves Anna,

   Amennyiben egy jegyben (egy foglalásban) van minden szakasz akkor átrakják a reptéri kollégák a poggyászt a csatlakozó járatára.

   üdvözlettel,
   repjegy.hu

 99. Helo! Én azt szeretném kérdezni hogy ha mèg nincs becsekkolva es akitől veszem a jegyet ő vásárolta de en utaznek vele akkor ez ugyanugy fizetős név változtatás?

  1. Kedves Krisztina,

   Igen, ha azt a légitársaság engedi díj ellenében. A repülőjegy minden esetben névre szóló dokumentum!

   üdvözlettel,
   repjegy.hu

 100. Tisztelt Repjegy!

  A segítségüket szeretném kérni. Még novemberben foglaltam a Mytrip-en (scyscanneren keresztül) oda-vissza repjegyeket Sevillába, madridi átszállással. A gép Bécsből indul és oda is érkezik.
  Az Iberiával fogok repülni oda és vissza is, március elején. Mikortól tudok online check-int végezni az Iberia honlapján, hogy megkapjam a beszállókártyámat? Nem vettem helyet a gépen… Ha megcsinálom a becsekkolást, akkor mivel az Iberiával is jövök vissza, akkor a visszaútra is megkapom a beszállókártyáimat?

  Láttam a bécsi repülőtéren vannak check-in automaták… Azon is el lehet végezni a becsekkolást? Ott az automata fogja kinyomtatni a beszállókártyákat és mást is?

  Hogy működik ez? Ryanairnél tavaly minden rendben ment, de az ugyebár fapados és más rendszer van ott – ott kötelező az online check-in. De az Iberia azért gondolom másabb…

  Várom válaszukat!

  Minden jót, szép napot!

  Üdvözlettel

  Méhes Richárd

 101. Tisztelt Repjegy.hu!

  Torontóba utazunk a párommal Frankfurti átszállással Budapestről.Azt hallottuk,hogy ha nem online csinálom meg a check-int,hanem induláskor a repülőtéren,akkor az pénzbe kerül.Mi ebből az igazság?Válaszukat előre is köszönöm!

  Üdvözlettel : Tamás

  1. Kedves Tamás,

   Amennyiben a Lufthansa járataival utaznak, úgy díjmentesen lehetséges az utasfelvétel a reptéren is.

   Üdvözlettel,
   repjegy.hu

 102. Tisztelt Repjegy.hu!
  Áprilisban utazunk Madridba a Ryanairrel, és nem egyértelmű számunkra, hogy csak online tudunk-e becsekkolni. Az odaút nem probléma, mert azt ingyenesen 30 nappal előtte meg tudjuk tenni, a visszaút viszont problémás, mert Madridban hol nyomtassuk ki a beszállókártyát – 4 nappal indulás előtt, ami akkor azt jelenti, hogy itthon kell becsekkolni, de akkor fizetni kell az ülőhelyért a visszaútra, igaz? Válaszukat előre is köszönöm.
  Üdvözlettel:
  Gyarmati Veronika

  1. Kedves Veronika,

   Amennyiben díj ellenében foglalt ülőhelye van, úgy 30 nappal indulás előtt már van lehetőség bejelentkezni a Ryanair weboldalán és kinyomtatni a beszállókártyákat. Automatikus ültetésnél ez az idő tavaly november eleje óta csak 4 nap. Ez esetben egy helyi internetkávéban szokott lenni lehetőség a nyomtatásra vagy a Ryanair app-on keresztül is megtehetik a bejelentkezést amennyiben lesz internetkapcsolatuk.

   üdvözlettel,
   repjegy.hu

 103. Kedves Repjegy.hu Csapat!

  Mi a teendő, ha a foglalást követően le kell cserélnem a személyigazolványomat így a foglaláskor megadott igazolványszám is értelem szerűen változik? A légitársaság által ajánlott – meglehetősen költséges – “névváltoztatás” lehetőségével kell élnünk?
  Előre is köszi a választ!

  Petra

  1. Kedves Petra!

   Ez esetben az adott légitársaság ügyfélszolgálata tudna segíteni bővebb információval!

   üdvözlettel,
   repjegy.hu

 104. Kedves repjegy.hu!
  Online jàratfoglalàs soràn (Wizz)) csak az elso utònevemet ìrtam be. A szemèlyi igazolvànyomban mindkèt utònevem szerepel. Okozhat-e a 2. utonèv hiànya problèmàt?

  Üdvözlettel,
  Norbert

  1. Kedves Norbert,

   Ez függ az úticéltól is. Javasoljuk, hogy kérjen névkorrekciót a Wizzair telefonos ügyfélszolgálatán! Telefonszám: 06 90 900 555

   üdvözlettel,
   repjegy.hu

 105. Sziasztok!

  Érdeklődni szeretnék, hogyha a Wizz airnél online becsekkolásnál kihagytam a második keresztnevet, akkor módosítanom kell e ezt, vagy így is el fogják fogadni?

  Válaszotokat előre is köszönöm!
  Balázs

  1. Kedves Balázs,

   Javasoljuk, hogy a Wizzair ügyfélszolgálatán korrigáltassa a nevét az okmány szerintire amennyiben engedik díjmentesen!

   üdvözlettel,
   repjegy.hu

 106. Üdv! Nem vagyok gyakorlott repülős. 🙂 Most először vettem nagyobb kézipoggyászt a Wizz-nél. Kérdésem, hogy a reptéren a check-in pulthoz kell ezzel is menni, mint a feladott poggyásszal, vagy egyenesen mehetek biztonsági ellenőrzésre (kezemben a kinyomtatott beszállókártyával)? Ha nem schengeni, de EGT-országba utazom (Anglia), akkor az úti okmányok ellenőrzése hol történik?

  1. Kedves Marcell,

   Nagyméretű kézipoggyásszal is mehet egyből a biztonsági ellenőrzése beszállókártyájával, okmányellenőrzés Angliában szokott lenni.

   üdvözlettel,
   repjegy.hu

 107. Sziasztok!
  Rossz érvényességi időt adtunk meg a Ryanair online checking során.
  Mi ilyenkor a teendő?
  Köszönöm
  Ádám

 108. Kedves repjegy.hu!
  A pegasus airlinesnal elvégeztem az online check-int de nem kaptam meg a mobilomra a beszallokartyat,nyomtatni viszont nem tudok. Hogyan tudnam letolteni a telefonomra,vagy a budapesti repteren van lehetoseg online elvegezni a kihelyezett monitorokon? Koszonom a valaszt

  1. Kedves Niki,

   A reptér tud érdemben a kérdésre válaszolni, sajnnos nincs információnk arról, hogy a kihelyezett kiosk gépeken elvégezhető-e a checkin megismétlése.

   üdvözlettel,
   repjegy.hu

 109. Üdv!
  Érdeklődnék, hogy lehet e abból baj(om), ha már a beszálló kártyákat kinyomtattam, megvannak, viszont meg szerettem volna nézni a foglalást online és azt nem engedi, az írja ki hogy nincs foglalásom.7
  Köszönöm válaszukat!

  1. Kedves Tamás,

   A megadott információk alapján sajnos nehéz megállapítani, hogy miért kapott hibaüzenetet. Hibaüzenet lehet elgépelésből vagy ékezetes betűk megadásából is. Ha továbbra sem sikerül a belépés, kérem vegye fel a kapcsolatot a légitársaság ügyfélszolgálatával!

   üdvözlettel,
   repjegy.hu

 110. Tiszelt repjegy!
  Az Air Berlin fedélzetén ha utazom lesz internet/wifi?
  Köszönöm.

 111. Jo napot kivanok
  ep most fejeztem be a Wizzair oldalan az online check int/azaz az utasfelvetelet/ vasrnap utazunk, de nem kertek hogy bevigyem az utasok dokumentumainak a reszleteit, igy is ervenyes a beszallokatya /mert az a rendeszer mar kibocsajtotta /.felado csomagunk is van.
  koszonettel
  claudia

  1. Kedves Claudia,

   A Wizzair utasfelvételi rendszere bizonyos városok esetében kéri az utazáshoz használt okmányok adatainak megadását!

   Üdvözlettel,
   repjegy.hu

 112. hol nezhetem meg melyk varosoknal kerheti az okmanyokat?
  koszonettel
  claudia

  1. Kedves Claudia,

   A légitársaság ügyfélszolgálata tud erről bővebb felvilágosítást adni.

   üdvözlettel,
   repjegy.hu

 113. Üdv!
  Online Wizzair jegyvásárlásom után, illetve az online becsekkolásnál a “megszólítás” (mr vagy miss) helytelen. Ez vélhetően rendszerhiba miatt történt, hiszen korábban már be lett állítva, de nem is ez a fontos. Kérdésem, hogy ez probléma lehet-e a beszállásnál. Minden adat stimmel, csak egy női név előtt ott egy szép “mr”.
  Köszönöm előre is a választ! attila

  1. Kedves Attila,

   A titulust a Wizzair ügyfélszolgálata át tudja állítani a megfelelőre. Az esetleges probléma elkerülése érdekében kérem vegye fel velük a kapcsolatot.

   üdvözlettel,
   repjegy.hu

 114. Tisztelt Cím!

  Még márciusban vettem odavissza repjegyet a Wizzair oldalán BUD-VKO viszonylatban augusztus közepére. Online check-in-t állítottam be (értelemszerűen mindkét irányba), azonban a visszairányba ezt nem engedi (viszont amikor a jegyeket megvettem, valamint egy évvel ezelőtti moszkvai utazásom esetén sem így volt, hanem be tudtam neten csekkolni és beszállókártyát is tudtam nyomtatni oda és vissza is). Most a rendszer azt dobja ki, hogy ezen a reptéren online check-in nem lehetséges, azonban a VKO nincs azoknak a reptereknek a listáján, ahol díjmentesen állítanak ki beszállókártyát és lehet becsekkolni.

  Létezik, hogy a jegyvásárlás óta ez változott? Nem kaptam róla semilyen értesítést e-mailben. Kérdésem, mi a teendő ilyenkor?

  Válaszukat, segítságüket előre is nagyon köszönöm!

  Üdvözlettel:

  Réka

  1. Kedves Réka!

   Valóban nincsen VKO azon repterek listáján, ahol ingyenes lenne a check-in, azonban előfordulhat olyan rendszer leállás, ami miatt időszakosan díjmentessé teszi.
   Javasoljuk, hogy az említett problémával forduljon a légitársaság ügyfélszolgálatához!

   Üdvözlettel,
   repjegy.hu

 115. Tisztelt Cím!
  Szeptember 26. án utazunk Londonba a Raynair-el. Az online check-in megtörtént, viszont a beszállókártyán a feleségem neve “Tünde” helyett “TUENDE” lett. A foglaláskor helyesen lett megadva a név. Lehetséges, hogy az ékezetek miatt generálta így a rendszer? Lehet ebből gond a beszállásnál?
  Válaszukat előre is köszönöm.
  Üdv. Nagy Zoltán

  1. Tisztelt Nagy Zoltán!

   Vélhetően a foglalási folyamat során a rendszer valóban így generálta le az Ü betűt.
   Egy betű eltérés nem szokott problémát okozni a beszállásnál, utazásnál, azonban javasolt jelezni a légitársaság oldalán lévő chat ablakban a név korrigálását!

   Üdvözlettel,
   repjegy.hu

 116. Kedves rephegy.hu!

  Néhány hete vettem meg a repjegyemet Tokyo-ba, de az utazásig van még 8 hónap, érdemes már most be-chekkolnom online?

  Köszönöm a választ!

  1. Kedves Viktória,

   8 hónappal indulás előtt nem lehetséges a járatra történő bejelentkezés. Általában ez az adott járat indulását megelőző 24-72 órában lehetséges, légitársaságtól függően.

   üdvözlettel,
   repjegy.hu

 117. Kedves Repjegy.hu,
  December 17- re foglaltam retúr jegyet, amely ” Check- in no problem” -et is tartalmaz. A vásárlás után kapott e- mail szerint csak 12 órával indulás előtt küldik el e- mailben a beszállókártyát. Mivel az indulás vasárnap lesz, van esély rá, hogy megkapom a beszállókártyát már pénteken? Esetleg a check- in no problem ellenére én is elvégezhetem a becsekkolást? Válaszukat előre is köszönöm.
  Üdvözlettel,
  Éva

  1. Kedves Éva,

   Kérem írja meg mely légitársaságról lenne szó, a fenti információkból nem tudunk sajnos pontos tájékoztatást adni.

   üdvözlettel,
   repjegy.hu

 118. Szép estét.
  Nem nagyon ( egyáltalán ) nem vgyok gyakorlott repülés terén, az lenne a kérdésem, hogy foglaltam online Ryanair-rel Rómába és Wizzair-ral vissza 3 jegyet, mikor lehet vagy mikor kellene becsekkolni, vagy van-e más tennivalóm ?
  Köszönöm

  1. Kedves Edith,

   Amennyiben az alap jegyet vásárolták akkor a Ryanairnél 4 nappal indulás előtt, a Wizzairnél 2 nappal indulás előtt lehetséges az utasfelvétel. A Ryanair esetében ha vásárolnak bármikor ülőhelyet akkor 60 nappal indulás előtt lehetséges lesz az utasfelvételt elvégezni. A Wizzairnél ha a foglalás során vásároltak ülőhelyet akkor 30 nappal indulás előtt lehetséges, utólag vásárolt ülőhelynél is 2 nappal az indulás előtt lehet az utasfelvételt elvégezni. Az online utasfelvétel mindkét légitársaság esetében mondhatni kötelező hiszen a reptéren magas díj ellenében végzik el. A beszállókártyát érdemes kinyomatni vagy használhatják az adott légitársaság mobil applikációját is az utasfelvételhez!

   üdvözlettel,
   repjegy.hu

 119. Szép estét kivanok.
  Január 3. vásároltam jegyet Amszterdamból Kolozsvárra müncheni átszállással. amire 40 percem lesz. mintkét jegy Lufthansa légitársaságé. azt szeretném kérdezni hogy Münchenbe a feladott poggyászomat kell keressem vagy egyből viszik ok Kolozsvárrá? koszonom

  1. Kedves Gabi,

   Amennyiben egy jegyben van mindkét szakasz akkor a reptéri kollégák átrakják a csatlakozó járatra!

   üdvözlettel,
   repjegy.hu

 120. Üdv. a jegyek foglalása során rosszul adtam meg a 15 éves gyermekem státuszát (felnőttként) és így nem tudtam az utasfelvételét megcsinálni. A chat-en próbáltam, bár nem beszélek túl jól angolul, és sikerült átállíttatnom, legalább is azt gondolom, mert a beszállókártyáján már rajta van a születési dátuma, amit eddig nem tudtam beállítani. (2002. 04. 17.) A gondom az, hogy van-e még teendőm, mert valamit még írt a reptérrel kapcsolatban a chaten a hölgy, amit ki akartam másolni és lefordíttatni, de sajnos véletlenül kiléptem a programból, és eltűnt minden beszélgetésünk…:(, így nem tudom kell-e a reptéren valahol ezt jeleznem… vagy tegyem azt, amit a kis malőr nélkül is tehettem volna?

  Köszönöm válaszát, Ildikó

  1. Kedves Ildikó,

   Ha sikerült kinyomtatnia a beszállókártyát a gyermeknek akkor tudomásunk szerint nincs teendő. Ha nem tudták volna átállítani akkor kellett volna beállnia a sorba a gyermekkel és ott kapta volna meg Ő a beszállókártyát, a többi utazónak pedig ez esetben is kötelező az online check-in.

   Üdvözlettel,
   repjegy.hu

 121. Kedves Repjegy.hu,
  Januárra foglaltunk retúr jegyet, amely ” Check- in no problem” -et is tartalmaz. A vásárlás után kapott e- mail szerint csak 12 órával indulás előtt küldik el e- mailben a beszállókártyát. A Bravofly-on keresztül foglaltunk, Barcelonába. Odafelé Wizzair, visszafelé Ryanair járattal utazunk. Kérdésem: a Bravofly küldi el a beszállókártyákat, akkor nem nekünk kell online becsekkolni és letölteni a beszállókártyát? Már régen repültünk, akkor is utazási irodával, így ezt nem egészen értem. Válaszukat előre is köszönöm.
  Üdvözlettel,
  Éva

  1. Kedves Éva,

   Kérdésére az a szolgáltató tud választ adni ahol a jegyeket vásárolták!

   Üdvözlettel,
   repjegy.hu

 122. Üdv!

  Ryanair-rel utazunk párommal Londonba, és úgy alakult, lányom is jön velünk. Ezért új foglalásként kellett megvenni neki külön a jegyet, de ezt csak a felnőtt opció kiválasztásával sikerült megtennem. Plusz pénzért egymás melletti helyeket vettünk és párommal be is tudtunk csekkolni, de lányom születési évét én sem tudom kiválsztani, mint itt olvasva már többen is így jártak. Próbáltam a chat szolgáltatást, de not available üzenet fogad. Elérhető ez egyáltalán vagy muszáj lesz felhívnom őket a 06-90-en?

  Előre is köszönöm: Tamás

  1. Kedves Tamás,

   Az angol nyelvű chat az esetek többségében működik, vagy a 06 90 982 213-as telefonszámon tudja gyermekre állíttatni az utazó típusát és ezt követően össze kell kapcsolnia a légitársaságnak a foglalást.

   Üdvözlettel,
   repjegy.hu

 123. Kedves Repjegy.hu!

  BudgetAir.com-nál vásároltunk 3 db jegyet, a pénz zárolása után E-ticket-et kaptunk.
  Ezzel az E-ticket-tel tudunk a repülőtéri becsekkolásnál beszállókártyát kapni?
  Erre nézve sehol nem találtam semmilyen információt.

  Köszönöm a segítséget,
  Erika

  1. Kedves Erika,

   Feltételezhetően igen, azonban ellenőrizze az adott légitársaság utasfelvételi szabályait!

   Üdvözlettel,
   repjegy.hu

 124. Üdvözlöm!
  Amennyiben New Yorkból jövök haza Budapestre és Düsseldorfban kell gépet váltanom, New Yorkban kapok beszállókártyát a Düsseldorfból Budapestre jövő járatra vagy Düsseldorfban kell intéznem? Köszönettel: K.Lajos

  1. Kedves Lajos,

   Amennyiben lehetséges akkor a teljes útvonalra megkapja a beszállókártyát!

   Üdvözlettel,
   repjegy.hu

 125. Kedves Repjegy.hu!
  Az EasyJet járatára foglaltam jegyet. Az útvonal: Budapest-Genf és vissza Genf-Budapest.
  Bejelentkezés (utasfelvétel) előtt “feladott poggyász”-t szeretnék vásárolni, de csak az oda útra. Van erre lehetőség, vagy csak oda-vissza útra vásárolhatok?
  Úgy tudtam, feladott poggyásznál 20 kg a súlyhatár. Most 15 vagy 23 kg-os lehetőséget találok. Tényleg megváltozott?
  Válaszát, segítségét előre is köszönöm.
  Üdvözlettel
  Erzsébet

  1. Kedves Erzsébet,

   Az Easyjet jegyek esetében irányonként nem lehet választani a poggyászt, csak a foglaláshoz (nem személyhez) lehet hozzárendelni a teljes útvonalra. A poggyászok súlyhatára nemrég változott így valóban 15/23kg-os poggyászt lehetséges foglalni díj ellenében.

   Üdvözlettel,
   repjegy.hu

 126. Tisztelt Repjegy.hu!! A fiammal utazok február.4-én New Yorkba, Aer Lingussal Dublini átszállással! Már sajnos nem tudom elvégezni munkában a nyomtatást így kérdezném hogy elfogadják-e a mobilon lévő beszállókártyát? Köszönettel Lilla

  1. Kedves Lilla,

   Ha a légitársaság elfogadja a mobil beszállókártyát akkor azt is használhatják vagy a reptéri utasfelvételt! Útlevél, ESTA engedély és 2 órával indulás előtt legyenek a reptéren! Kellemes utazást kívánunk!

   Üdvözlettel,
   repjegy.hu

 127. Üdv! Ryanairrel megyünk Rómába. A kérdésem az, hogy az egyik kézipoggyászunk 55cm helyett 58cm magas. Mindenhol azt olvastam, hogy át kell tudni tuszakolni egy kereten és ha átmegy, akkor jó. Akik repültek már, azt mondták hogy ezt senki sem mérte nekik..söt a második kézipoggyászt sem ami 35x20x20-nak kellene lenni.Mutatta az ismerősőm mekkora retiküllel ment /jóval nagyobb/ és senkit sem érdekelt a beszállásnál. Akkor most ez mennyire szigorú, el merjek-e indulni az 58cm-es bőrönddel?

 128. Tisztelt Repjegy.hu!

  Február végén Marokkóba utazunk. A Ryanair-nél történő repülőjegy foglalásakor nem ajánlották fel a Dr. titulust, a névhez ezért Szabó Andrea nevet írtam. Az útlevélben a teljes név: Dr. Szabó Andrea. Kérdésem lenne, hogy a beszállásnál probléma lesz ez, engedik-e a gépre a felszállást? Köszönettel: Andrea

  1. Kedves Andrea,

   Tudomásunk szerint nem jelent problémát!

   üdvözlettel,
   repjegy.hu

 129. Kedves Repjegy.hu!

  Kérdezni szeretném, hogy lehet-e abból gond, hogy a regisztrációnál Wizzair jegyvásárláskor a nemem tévesen rögzült? Most vettem észre, hogy kinyomtattam a beszálló kártyát és Male szerepel a nevem előtt. Minden egyéb adatom stimmel, csak épp nő vagyok.
  Lehet-e ezt korrigálni, vagy elfogadják így?

  köszönöm válaszukat?
  Üdvözlettel,
  Pardi Edit

  1. Kedves Edit,

   Korrekciót a Wizz telefonos ügyfélszolgálatán tud kérni!

   üdvözlettel,
   repjegy.hu

 130. Tisztelt Repjegy.hu!
  Májusban repülök Londonba VIZZair -el. Online foglaláskor
  lakhelyként a jelenlegi tartózkodási helyemet adtam meg, nem azt, ami a személyazonosságimban szerepel. Gondot fog okozni?
  Üdvözlettel:
  Ingrid

  1. Kedves Ingrid,

   Nem okoz gondot, hogy a címhez a tartózkodási helyet adta meg.

   üdvözlettel,
   repjegy.hu

 131. Tisztelt repjegy.hu!

  Aprilis közepen repülök Tokioba az Alitalia tarsasaggal.Odafele egy,visszafele kettö atszallassal.
  Tegnap elött este bankkartyaval vasaroltam meg a honlapjukon a jegyet,amiröl nemsokra ra erkezett is elektronikus jegy visszaigazolas e-mail,foglalasi szammal es jegy szammal együtt.Ebben nem volt semmilyen nyomtatahato (pdf?) file.Gondolom akkor a repjegyeket/beszallokartyat amit ki kell majd nyomtatnom kesöbb küldik?Az Alitalia.com oldalon latom a beirt adatok szerint,hogy van foglalasom,de ott sem talalok nyomtatni valot.Foglalaskor bejelöltem az üleseket ahova szeretnek ülni az összes jaraton.Akkor az mar fix?
  Valaszukat elöre is köszönöm!
  Tisztelettel
  Farkas Andras

  1. Kedves Farkas Andras,

   Amennyiben irodánknál vásárolta meg a repülőjegyét, úgy minden esetben küldünk vagy csatolmányban e-jegyet vagy letölthető linken keresztül. Azonban, ha nem kapta meg, kérem küldje el a foglalási azonosítóját az info@repjegy.hu e-mail címre és kollégáink újra tudják küldeni az e-jegyet. Gépcsere, járattörlés vagy hasonló esetben sajnos az ülőhelyek nem garantáltak.

   üdvözlettel,
   repjegy.hu

 132. Kedves Repjegy.hu!

  Jövőhét végén utazunk New Yorkba. Párizsba szállunk át , lehet hogy valamit elnéztünk a jegy vásárlásnál, de a visszafelé útnál Párizsba leszállunk az Orly Arpt reptérre és csak Charles de Gaulle Intl Arpt reptérről tudunk tovább repülni. Azt szeretném kérdezni , hogy a reptérről indul-e valami busz vagy közlekedési eszköz, hogy át tudunk menni és ezek drágák-e. Időnk lesz az átszállásra mert Orly-ba 9 am. és a Charles-nél 12.50 pm . Köszönöm a választ.
  Üdvözlettel: Gizi

  1. Kedves Földiné Baráth Gizella,

   Javaslom leszállás után keresse fel a repülőtéri információs pultot ott tud majd bővebben tájékozódni az árakról és a menetrendekről is.

   üdvözlettel
   repjegy.hu

 133. Kedves Repjegy.hu!

  A WizzAirnél szerettem volna online becsekkolni, de férfiként jelenek meg, és ez (meg a név) nem változtatható. A Wizz profilomban is férfiként jelenek meg, pedig ott biztos, hogy átállítottam… Elvégezhetem az utasfelvételt férfiként? Sajnos az emelt díjas ügyfélszolgálatot nem tudom felhívni, mindkét kártyámon tiltva vannak az emelt díjas hívások, így remélem ti tudtok segíteni. 🙂
  Köszönöm!
  Judit

  1. Kedves Judit,

   A titulust korábban a Wizzair engedte online módosítani díjmentesen. Javasoljuk, hogy esetleges kellementlenség elkerülése végett állíttassa át a megfelelőre!

   üdvözlettel,
   repjegy.hu

 134. üdv érdeklődnék a retur repülőjegyemet fel tudom használni csak a visszautra vagy ha odafelé nem ülök a gépen akkor elbukom az egészet ? a másik kérdés xiamen airlines megbizható biztonságos? ….nem igazán hallotam még róla

  1. Kedves Krisztián,

   Az egyes szakaszokat sorrendben kell felhasználni. Az egyes szakaszok nem sorrendben történő felhasználása, vagy egy szakasz kihagyását követően a légitársaság törli a foglalást és új jegyet szükséges vásárolni. A Xiamen Airlines egy nagyobb kínai légitársaság, biztonságosan üzemelnek.

   üdvözlettel,
   repjegy.hu

 135. Tisztelt Címzett!

  Azt szeretném megtudni, hogy a japanese airlines-ra való becheckolásnál van e valamilyen angol nyelvű oldal ahol ez lehetséges? A repjegy meg van vásárolva, és amennyiben van rá lehetőség, szeretnénk elkerülni a sorban állást.

 136. Tisztelt Repjegy.hu!
  Ma becsekkoltam online a Wizzair Londoni járatára. Amikor kinyomtattam a beszállókártyát, észrevettem, hogy az úti okmány típusánál other document van írva, nem pedig NationalID. Pedig én a személyi igazolványt jelöltem be és annak az adatait adtam meg. gond lehet ez?

  1. Kedves Túri Istvánné,

   Kérdésében a légitársaság tud állást foglalni: 06 90 900 555-ös emelt díjas telefonszámon érhetőek el.

   üdvözlettel,
   repjegy.hu

 137. Udv! Olyan kerdesem lenne, hogy ha online végzem a becsekkolast es telefonra kuldom el a beszallokartyat mi a teendő a repteren? Csak felmutatom a telefont a csomag ellenőrzésen illetve a beszálló kapunál? Oda fele van lehetosegem kinyomtatni, vissza fele sajnos nincs, de nem szeretnek felesleges idot tolteni a sorban állással. Austrian Airlines-el utazom oda es vissza is.
  Elore is koszonom!

  1. Kedves Fanni,

   Igen, összesen a mobil beszállókártyával ennyi a teendő. Lehetőség szerint mobil internet kapcsolat álljon rendelkezésre!

   üdvözlettel,
   repjegy.hu

 138. Üdv. Az elobb foglaltam retur jegyet a Lufthansara. Sajnos a vezetéknevembe véletlenül egy t-betűvel tobbet irtam, mint ahogy a személyszonossagi okmányokban szerepel. A foglalás megtörtént a Sky a oldalán amikor észrevettem a hibát. Mit tehetek? Hol es hogyan javíthatom ki?

  1. Kedves Judit,

   Kérjük vegye fel a kapcsolatot azzal az irodával ahol a foglalás készült. Bővebb felvilágosítást Ők tudnak adni.

   üdvözlettel,
   repjegy.hu

 139. Tisztelt Repjegy ügyintéző
  A Wizzair-rel utazom Pozsonyból – Szófiába Bolgár helyi idő szerint 00.20 kor érkezünk meg és reggel 06.10-kor indulunk tovább szintén Wizzair-rel Várnába. Kérdéseim a következők lennének.
  Szófiába kötelező elhagyni a repteret és újra átesni az ellenőrzésen, vagy a Tranziton át be lehet menni a belső váróba? Másik kérdés, mozgáskorlátozott vagyok és járást segítő eszközként elektromos rollert viszek és nem a négykerekű elektromos tolószéket, az hogy kerül fel a repülőre?
  Hívtam a Wizzair ügyfélszolgálatot de a hölgy nem nagyon értett hozzá.
  Köszönöm a választ
  István

  1. Érdeklődnék én nem kapok választ??

   1. Tisztelt Császár István,

    Köszönjük türelmét, a választ az eredeti kérdésre megírtuk.

    üdvözlettel,
    repjegy.hu

  2. Tisztelt Császár István,

   Tudomásunk szerint újra át kell esni az ellenőrzésen és ha lesz feladott poggyász azt újra fel kell adni.
   A rollerrel kapcsolatban a Wizzair tud kizárólag segíteni, a különleges segítséget nyújtó telefonos ügyfélszolgálaton: 06 1 6777 505

   üdvözlettel,
   repjegy.hu

 140. 15 éves fiamnak és magamnak két felnőtt jegyet vettünk a Ryaair-nél (figyelmetlenségből)
  Az online chat nem működik, a call center elérhetetlen, hogy információt, módosítást kérjünk.
  Az email-ben kapott foglalás visszaigazolásán így nem tudjuk elvégezni az utasfelvételt, mert a születési dátumoknál nem szerepel a fiam születési éve.
  Szeretném megkérdezni, hogy érkezhetünk e a repülőtérre az utazás napján a foglalási visszaigazolással, amit emailben kaptunk? Be tudunk e check-olni így is, vagy mindenképp ki kell eszközölni a módosítást?
  Köszönettel! Bene Annamária

   1. Köszönöm az választ! Igen, azóta ezen a módon sikerült megoldani.

 141. Tisztelt Repjegy ügyintéző!

  A Ryanair online vásárolt, kinyomtatott jegyén nem szerepel a feladott poggyász, míg a Wizzair jegyen fel van tüntetve. A kérdésem, hogy rendben van így vagy kezdjek el érdeklődni a Ryanair ügyfélszolgálatán? Holnap utazunk!

  Gyors válaszukat előre is köszönöm!

  1. Kedves Gabriella,

   A Ryanair jegyhez amennyiben megvásárolták a poggyászt, akkor a beszállókártya 4 felé osztott, jobb felső részére eső részének alján van sajnos nagyon kis betűmérettel.

   üdvözlettel,
   repjegy.hu

 142. Tisztelt Repjegy Ügyintéző

  A Wizzair-nél folgaltam és online ki is nyomtattam a jegyet.Ekkor vettem észre,hogy a Személyazonossági lejárati idejét No expiry date -vel jelzi. Adódhat ebből probléma?
  Nagyon köszönöm.
  Tisztelettel Anikó

  1. Kedves Anikó,

   Az adat javításának érdekében kérjük vegye fel a kapcsolatot a légitársaság ügyfélszolgálatával!

   üdvözlettel,
   repjegy.hu

 143. Tisztelt Repjegy.hu,

  Két kérdésem lenne:
  1, RyanAir járaton gyerek személyi igazolvánnyal utazhat-e? (most néztük, hogy a három gyerkőcből az egyik útlevele lejár az utazásig, viszont van érvényes személyi igazolványa is).

  2, A három gyereket az OnlineCheckin felnőttként kezeli, így a születési dátumokat nem tudom megadni. Önökön keresztül vásároltuk a jegyet. Önökhöz vagy a RyanAir ügyfélszolgálathoz forduljunk a korrigálásért?

  Előre is köszönöm a válaszukat,

  László

  1. Kedves Szalóki László!

   A utazáshoz használható okmány a tranzit/célország beutazási feltételeitől függ melyet magyar állampolgárok esetén a konzuliszolgalat.kormany.hu weboldalon tud ellenőrizni.
   A születési dátum kérdéskörével kapcsolatban kérjük, hogy a foglalás során megadott kapcsolattartó keresse ügyfélszolgálatunkat az info(kukac)repjegy(pont)hu címen!

   üdvözlettel,
   repjegy.hu

 144. Mindenkinek jelzem, aki hasonlóan járt, mint mi. A gyermekem 15 éves, a Ryanair foglaláskor, mivel első foglalásunk volt a ryanair oldalon 16 év fölötti jegyet foglaltam neki véletlenül. Az online check-in- nél nem tudtam felvenni a születési dátumát.
  Az ügyfélszolgálat három telefonszáma folyamatosan szétkapcsol, ügyintézővel nem tudtam beszélni, az online chat soha nem elérhető. Két napja próbálkoztam.
  Ma reggel a ryanair oldalról elértem az angol nyelvű chat-et – ezt eddig is felkínálta, de nem akartam vele élni – e-mail címmel, névvel és foglalási számmal lehet elérni – külön bejelentkezéssel – angol nyelvtudásom minimális – fordító segítségét vettem igénybe, aki az angol miatt félne. A túl oldalon lévő úr egy perc alatt megoldotta a problémámat! Mindenkinek ajánlom!

  1. Kedves Tímea,

   Köszönjük hozzászólását!
   A chat-en amennyiben tudják akkor átsorolják a megfelelő utaskategóriába az utazót ha a születési dátum nem kiválasztható. Amennyiben nem megoldható technikailag akkor felajánlják a díjmentes reptéri utasfelvételt – ha jelzik a problémát! Ettől függetlenül a többi utazónak online el kell végezni az utasfelvételt!

   üdvözlettel,
   repjegy.hu

  2. Ez így van! Egy perc alatt elintézik! Már ha elérhatő a chat…de nem szabad feladni, mert egyetlen járható út a kapcsolatfelvételhez az ilyen és ehhez hasonló problémákhoz Az angolom nekem is minimális, én is fordítóval chat-eltem?, de sikerült! Ennek már fél éve, és minden rendben volt a reptéren. Ildikó

 145. Tisztelt Repjegy.hu!

  Tudom, már régi a post, de hátha kapok választ!

  Májusban foglaltam repülőjegyet Helsinkibe (Finnair). Kifizettem és emailben is küldték a jegyet, illetve amin rajta van a nevem, a repülő járat és az e ticket number. Annyi lenne a kérdésem, hogy 28-án indul a gép, 27-én ha becsekkolok online a Finnair oldalán, akkor fogom megkapni a beszállókártyát? Azt kinyomtatom vagy lementem telefonra és ennyi? Ülést, ha nem szeretnék fizetni érte, mikor tudom meg, hogy melyik lesz? Mert mindenhol olvastam, hogy kell hogy legyen valami QR vagy hasonló kód rajta, de ez azon nincs, amit kaptam májusban emailben. Elsőre repülésem lesz, nem szeretnék lemaradni róla, mert valamit rosszul csinálok. Köszönet!

  1. Kedves Kitti,

   A Finnair járatokra 36 órával indulás előtt lehetséges az utasfelvételt elvégezni és kinyomtatni a beszállókártyát. A mobil beszállókártyát mobil app segítségével tudja használni, feltölteni PDF-ben nem biztos, hogy elfogadják! Az ülőhelyet check-in időn belül a szabadon marad helyek közül jelölik ki vagy választhatja meg. A jegyen vonalkód nincs, a beszállókártya fogja azt tartalmazni. Mobil beszállókártyát nem minden reptér kezel!

   Az alábbi oldalon talál egy összefoglalót az utasfelvételről:
   https://www.finnair.com/in/gb/information-services/check-in/text-message-check-in

   Kellemes utazást kívánunk!

   üdvözlettel,
   repjegy.hu

   1. Koszonom a gyors valaszt! Annyi kerdesem lenne meg, hogy visszautnal ugyanez a procedura? 10 napra megyek Helsinkibe es kint nem lesz lehetosegem beszallokartyat nyomtatni.

 146. Érdeklődni szeretnék a Ryanair esetében a kis méretű táska hány kg lehet, mert méretezést találtam, viszont súly meghatározást nem.

  1. Kedves Zoltán,

   Nincs meghatározva a légitársaság szabályzatában, általában az utazók 2-3kg-ot szoktak belepakolni.

   üdvözlettel,
   repjegy.hu

 147. Tisztelt Repjegy.hu!
  A Türkish Airlines holnapi járatára a 6 éves fiam kivételével mindenkit be tudtam online Check-in jelenteni. A fiamnál is első látásra végig megy a folyamat de mégse lesz a végén aktív a be Checkkolás. Mi lehet a gond?

  Előre is köszönöm!
  G.Péter

  1. Kedves Péter!

   Mivel a becsekkolás a Turkish Airlines weboldalán történik, ezért annak működésére irodánk nem lát rá. Szeretném felhívni a figyelmét, hogy a Turkish Airlines járataira az E-Jegy segítségével a repülőtéren is díjmentesen lehet becsekkolni, illetve a légitársaságot közvetlenül a 06-1-269-69-69-es telefonszámon közvetlenül is elérheti.

   üdvözlettel,
   repjegy.hu

 148. Becsekkolás után is lehet nevet átíratni? Sajnos csak a lánykori név lett beírva Transavia.

  1. Kedves Krisztina,

   Kérem vegye fel a légitársasággal a kapcsolatot: 00 352 27 00 27 28-as telefonszámon!

   üdvözlettel,
   repjegy.hu

 149. Tisztelt Repjegy.hu!
  Eurowings légitársaságnál szeretnénk jegyet foglalni, de a névnél nem ajánlja fel a dr. titulust. Ilyenkor mi a teendő? Maradjon inkább dr. nélkül? A rendszer “ü” betűt sem enged írni, ahelyett én úgy tudom, hogy “ue” használható, ez így van itt is? Köszönöm előre is a választ.

  1. Kedves Judit,

   A Dr. titulust nem kötelező beírni, ha szeretné akkor a vezetéknév mögé beírhatja. Az “ü” betű helyett “u” betűt használhatnak, tehát ékezet nélkül elegendő megadni.

   üdvözlettel,
   repjegy.hu

 150. Tisztelt Repjegy.hu!
  Online check-in esetén, ha a beszállókártyát a telefonomra lementem, akkor nem kell bajlódnom a nyomtatással? A telefonomról bemutatom a személyi okmányommal együtt a biztonsági kapunál?
  Üdvözlettel.

  1. Kedves Anita,

   A PDF-ben letöltött beszállókártyát ha feltölti a telefonra azt sok esetben nem fogadják el. Kérem, hogy ha van mód akkor nyomtassa ki vagy mobil beszállókártyát is készíthet ha a légitársaságnak van ilyen opciója mely általában mobil applikáción keresztül érhető el!

   üdvözlettel,
   repjegy.hu

 151. Turkish airlines-nál kötelező ülőhelyet választani?

  1. Kedves Erzsébet,

   Ülőhelyet legkésőbb az utasfelvételi pultnál osztanak ki, díjmentesen. Nem kötelező előzetesen kiválasztani.

   üdvözlettel,
   repjegy.hu

 152. Üdvözlöm!
  Ryanairral utaznánk ketten a feleségemmel 1 hétre.
  EGY db 55x40x20-as kézipoggyászra lenne csak szükségünk,plusz fejenként a kisebb 35x20x20-as kisebb kézipoggyász elegendő lenne.
  Érdemesebb és olcsóbb-e külön megvenni egy Flexi plus jegyet,plusz egy sima repjegyet ingyenes kézipoggyásszal ülőhellyel?
  Üdvözlettel:Bakos Csaba.

  1. Kedves Csaba,

   Érdemes összehasonlítani az árakat, elmondható, hogy nagyjából egy áron jönnek ki. Ha különböző díjtételt választanak, úgy a foglalást is külön kell készíteni!

   üdvözlettel,
   repjegy.hu

 153. Üdvözlöm!
  Sajnos abba a problémába ütköztem, hogy a KlMnél vásároltam repülőjegyet telefonon. Azonban a telefonom automatikusan kitöltötte a nevemet, és a második nevem lemaradt, illetve a vezeteknevem került előre.
  Tudják még módosítani vagy teljesen felejtős?:/

  1. Kedves Virág!

   Javasoljuk, hogy vegye fel a kapcsolatot a KLM légitársasággal a névkorrekció érdekében!

   Üdvözlettel,
   repjegy.hu

 154. Kérem segítsenek!
  Most foglaltam a Qatar-nél,de a nevünket nem jól adtam meg.A vezetéknévet és a keresztnevet összecseréltem:(.
  Fel tudunk így is szállni?

  1. Kedves Andrea!

   Kérjük vegye fel a kapcsolatot a jegyet kiállító irodával!

   Üdvözlettel,
   repjegy.hu

 155. Üdvözlöm!

  Érdeklődnék, hogy kötelező az ülőhely kiválasztása online a KLM-nél?

  Ugyanis nagyon drága, az év elején még olcsóbb volt.
  A repülőtéren nem lehet az indulásnál ülőhelyet foglalni?

  Köszönettel:

  Kiss Inci

  1. Kedves Inci!

   Nem kötelező, legkésőbb a reptéri utasfelvételnél kiosztják az ülőhelyeket!

   üdvözlettel,
   repjegy.hu

 156. Tisztelt Repjegy.hu!

  Vásároltam két jegyet magamnak és a páromnak a Wizzair oldalán. Sajnos figyelmetlenségből magamat is Male-ként jelöltem meg, és a vásárlással egy időben hozzáadtam a WIZZ Discount Club tagságot. Elméletileg ingyenesen online ezt lehetne javítani, de mivel én vásároltam ezt a tagságot, így nálam nem engedi az adatokat módosítani. Mit lehet egy ilyen esetben tenni? Mindenképpen fel kell vennem a kapcsolatot a légitársasággal? Ennek módosítása milyen költségekkel járhat?

  Előre is köszönöm a válaszukat!
  Üdvözlettel,
  Dóra

  1. Kedves Dóra!

   Kérjük vegye fel a kapcsolatot a Wizzair ügyfélszolgálattal!

   üdvözlettel
   repjegy.hu

 157. Tisztelt Repjegy.hu!
  Gondot okozhat-e, ha a Wizzair a beszállókártyámra a nevem elé Mr-t írt megszólításként?
  Még nem történt meg az utasfelvétel, de nem sok értelmét látom ezért a telefonos ügyfélszolgálathoz fordulni, vagy előfordulhat, hogy emiatt nem engednek beszállni?
  Köszönettel,
  Dorka

  1. Kedves Dorka,

   Lehetőség szerint javítani tudja a Wizzair ügyfélszolgálat vagy próbálja meg a mobil applikációban, tapasztalatunk szerint ott is működik ez a lehetőség.

   üdvözlettel
   repjegy.hu

 158. Tisztelt Repjegy.hu! A Ryanair-nél vásároltunk repjegyet, de az én nevemben az ékezeteket lemaradtak, így az Endréné helyett Endrene lett írva. Jelent e problémát a későbbiekben? Az utazás egy hónap múlva lesz. Válaszuk előre is köszönöm. Süni

  1. Kedves Süni!

   Az ékezetek hiánya nem jelent problémát!

   Üdvözlettel,
   repjegy.hu

 159. Kedves Repjegy.hu !
  Az lenne a kérdésem , hogy vettem egy repjegyet phuketre qatar airways el. Be próbáltam checking in ni de kiírta hogy nem tudok online csak a reptéren . Ez lehetséges ? Vagy még várnom kell , de 48 órán belül vagyok már .

  1. Kedves Ferenc!

   A járat indulása előtt 48 órával engednie kellene az utasfelvételt, sajnos nehéz megállapítani mi lehet a fennakadás oka. A reptéren díjmentes az utasfelvétel a Qatar Airways járataira, kérjük 3 órával indulás előtt érjen a reptérre, ekkor kezdik az utasfelvételt!

   üdvözlettel,
   repjegy.hu

 160. Kedves repjegy.hu
  Olyan kérdésem lenne, hogy foglaltam repjegyet (csak oda) Rhodoszra az Aegean Airlines gépére. Jött is a visszaigazoló e-mail, hogy sikeres foglalás, illetve legkésőbb 20 órával az indulás előtt kiküldik a beszállókártyámat. De semmiféle repülőjegy vagy letöltendő dokumentum nem lett csatolva az emailhez. A kérdésem az lenne, hogy ilyenkor nem is küldenek repjegyet, hanem az előtte lévő napokban amikor jön a beszállókártya, akkor elég azt kinyomtatni és magammal vinni a reptérre? Foglalás számom már van, de repjegy nincs.

 161. Üdv!
  Olyan kérdésem lenne, hogy februárban lefoglaltam a repülő jegyem , de azóta új személyi igazolványt csináltattam lehet belőle bármi gondom a ryanair-nél?

  1. Kedves István!

   Az új okmányon és a foglalásban lévő névnek egyeznie kell. Utasfelvétel során az új okmány adatokat kell megadni (adott ország beutazási szabályait figyelembe véve útlevél vagy személyi igazolvány – attól függ hová utazik). Amennyiben már megtörtént az utasfelvétel a korábbi okmánnyal akkor az adatokat a Ryanair tudja módosítani.

   üdvözlettel,
   repjegy.hu

 162. Kedves repjegy.hu!
  Egy Austrian airlines webes becsekkolásnál adódott problémám.
  Elvileg sikeres volt a becsekkolás, viszont az utolsó lépés közben leállt a számítógépem, így nem volt lehetőségem letölteni a beszálló kártyám.
  Azóta megkíséreltem újra a becsekkolást, de folyamatosan azt a hibaüzenetet dobja ki a légitársaság rendszere, hogy nincs információ a járatról
  Lesz lehetőségem a beszálló kártyám megkapni a reptéren, vagy van esetleg más megoldás?

  1. Kedves Tamás

   Kérjük próbáljon meg újra belépni, sikertelen próbálkozás esetén az utasfelvételi pultnál is átveheti a beszállókártyát.

   üdvözlettel,
   repjegy.hu

 163. Kedves Repjegy.hu!

  Vásároltam a Laudamotion/Ryanair-nál repülőjegyet, amelyben elsőbbségi beszállást is vettem. Szeretném kérdezni hogy ez hogy fog a beszállókártyán megjelenni majd?
  Köszönettel!

  1. Kedves Marika!

   A beszállókártyán az ELSŐBBSÉGI/PRIORITY szó lesz rajta valamint képként és szöveggel is a poggyászok mérete.

   üdvözlettel,
   repjegy.hu

 164. Kedves Címzett!
  Ryanairel utazunk,jegy vásárlásnál vettünk 20 kg OS feladott poggyászt is. A kérdésem az hogy ez a beszallokartyakat nem látszik,ez normális? A rendszerben benne van.
  Köszönöm

  1. Kedves Ilona!

   A vonalkód alatti részen nagyon kis betűkkel van a poggyász feltüntetve.

   üdvözlettel,
   repjegy.hu

 165. Üdv, Kérdésem a következő lenne! Térd operáció után vagyok az utazás napján még lehet könyök mankót kell használnom! Fel vihető a gépre,( Rayoner) ? Kell bármilyen orvosi igazolás hogy fel vihessem magammal? Köszönöm Rózsa Attila

 166. Kedves repjegy.hu!

  Több homályos dolog is van számomra, ahogyan olvasgattam és nézelődtem…
  a) Szeretném magammal vinni az illóolajaimat egy utazásra, számomra azok a legértékesebbek. Ezek vajon gyúlékonynak számítanak? (Nem találtam egyértelmű választ sem megkötést erre vonatkozólag)
  b) Van-e korlátozás arra vonatkozólag, hogy hány könyvet vihetek magammal? (Valahol olvastam, hogy csak egyet – bár visszagondolva erre elég butaság…)
  c) Westjet-en van-e valamilyen súlykorlátozás carry-on vagy kis kézi táskára? (Mint pl az Air France-nak összesen a kettő lehet 12 kg)
  d) Vueling-nél esetlegesen van-e hasonló korlátozás a két táska együttes súlyára, mint ahogyan az Air France-nak?
  e) Ha valamiért valahol benézném a centit vagy a kilót mekkora nagyságú “büntetésre” számíthatok?
  f) Van egy Victorinox Swiss Card-om, ami tartalmaz egy mini ollót és egy mini kést (az egész kártya nem nagyobb, mint egy bankártya) – ez vajon megengedett lehet? Vagy kuka / hagyjam itthon? 🙁

  Köszönöm a válaszokat,

  üdvözlettel:

  Shebah

  1. Kedves Shebah,

   Az alábbi válaszokat tudjuk küldeni:

   a) Az illóolaj folyadék, tehát ha kézipoggyászban vinné akkor a folyadék szabályok figyelembe vételével teheti meg. gyúlékonyságukról, összetételükről nincs információ de érdemes elolvasni a légitársaság szabályzatát (Dangerous goods)
   b) Nem tudunk ilyen szabályozásról, amennyi befér a poggyászba figyelembe véve a súlyhatárt.
   c) WestJet kézipoggyász mérete: 53x38x23cm, kiegészítő táska: 41x33x15cm, súlyhatárt nem említenek. https://www.westjet.com/en-ca/travel-info/baggage/carry-on
   d) Vueling kézipoggyász mérete: 55x40x20cm, 10kg-ig, kiegészítő táska: 35x20x20cm, súlyhatárt nem említenek.
   e) Légitársaságonként változó, túlméretes kézipoggyászt általában feladott csomagként vesznek fel és a reptéri feladott poggyász díjtételt alkalmaznak.
   f) A mini ollót és a mini kést véleményünk szerint a biztonság kedvéért hagyja itthon, körömollókkal is vegyes tapasztalataink vannak.

   üdvözlettel,
   repjegy.hu

   1. Kedves repjegy.hu!

    Köszönöm a gyors reagálást!
    Mindenképpen utánanézek az illóolajoknak még alaposabban, azokat tényleg sajnálnám itthon hagyni.

    Amit az előző szösszenetben elfelejtettem kérdezni, és magam sem találtam rá légitársaságonkénti szabályozást bővebben: a por formájú dolgok.
    Az a maximum por mennyiség, amit felvihetünk a gépre 350 gramm / 12 uncia.
    Vagyis nincs olyan mennyiség korlátozás, mint a folyadékoknál, hogy max. 100 ml-es flakonokban lehet akármilyen lötyi?
    Tehát ha a vegán protein poromból szeretnék vinni, azt külön kell csomagolnom mondjuk 100 grammonként és csomagolhatom-e egy átlátszó, zárhatós tasiba – és max mellékelem a cimkéjét?
    Illetőleg hagyjam-e a bontatlan, organikus maca port az eredeti csomagolásában?

    Köszönöm <3

    Üdvözlettel:

    Shebah

 167. Kedves Repjegyesek!

  Első repülésem előtt kérdezném: A Wizzair járataira szeretnék foglalni, egy kézipoggyász és egy kis poggyásszal. Jól értelmezem, hogy lehet online check-int kérni feladandó poggyásszal?
  Szóval még otthon becsekkolhatok, kimegyek leadom a csomagot és már mehetek is tovább a kézicsomagommal az ellenőrző részre a beszálláshoz?

  Válaszukat előre is köszönöm!
  Nikolett

  1. Kedves Nikolett!

   A Wizzair járataira az online utasfelvétel díjmentes, a reptéri a legtöbb esetben díjköteles. Ha lesz feladott poggyásza, otthon elvégezheti az utasfelvételt és a reptéren a csomagleadást követően mehet a biztonsági ellenőrzésre.

   üdvözlettel,
   repjegy.hu

 168. Tisztelt Repjegy. hu.!

  A Ryanair-nél online utasfelvételt végeztem a minap, a beszállókártyán illetve lapon amit kinyomtattam nem szerepel hogy ” BOARDING PASS ” hanem csak ez a felirat és persze a vonalkód és útirány:

  NON-PRIORITY
  Small bag in cabin
  PRIORITY
  Magyarország ID*******
  Egyéb *

  Kérdezem, hogy ez jó így? Sajnos mást nem nyomtat ki, ha a beszállókártya nyomtatás gombra kattintok.

  1. Kedves Zsuzsanna!

   A beszállókártya egy oldalas és a megadott adatok valóban szerepelnek rajta. Ha belép a rendszerbe akkor le is tudja tölteni majd újra kinyomtatni. Továbbá vonalkód, poggyász és útvonalra vonatkozó információk is találhatók rajta.

   üdvözlettel,
   repjegy.hu

 169. Tisztelt Címzett!

  A segítségüket szeretném kérni, következő a probléma: London – Budapest oda-vissza jegyet vásároltam több embernek (2 gyerek 1 felnőtt) A gyermek személyi igazolványa az odaút napján éjfélkor jár le. A visszafelé út esetében már új személyi igazolvánnyal fog utazni, aminek a kiállítása Magyarországon fog történni. A rendszer ne engedi a check in -t csak az oda útra felvenni. Kizárólag együtt kezeli a repjegyeket: oda- vissza, úgy viszont mivel visszafelé már a jelenlegi személyi igazolvány nem lesz érvényes, úgy nem engedi a elvételt. Hogyan oldható meg a probléma?
  Előre is köszönöm a segítségüket!

  1. Kedves Marianna!

   Ez esetben kérem vegyék fel a kapcsolatot a légitársasággal az ingyenesen használható chat felületen keresztül. Mivel egy okmányt tudnak a rendszerben megadni, a korrekcióban ők tudnának segíteni.

   üdvözlettel,
   repjegy.hu

 170. Kedves repjegy.hu!

  Sikeresen foglaltam az Önök cégén keresztül, meg is érkezett a visszaigazolás. Az easyJet check-in júl. 17-től lehetséges. A belépéshez megkaptam a kódot + vezetéknév. Azonban hiába próbálkozom, a rendszer mindig azt írja ki, hogy sikeretelen. Hová fordulhatok segítségért. Az easyJet honlapján semmi ilyen jellegű segítség nincs, Önöket személyesen telefonon nem tudom elérni. Köszönöm a segítséget!

  1. Kedves Nóra!

   Ügyfélszolgálatunk a 061 510 0550-es telefonszámon elérhető, kollégáink fogadják a hívásokat folyamatosan. Az Easyjet.com oldalon a lap tetején az utasfelvétel gombra kattintva a “Nincs fiókod? Foglalás keresése” opciót kiválasztása után a vezetéknevet kell megadni ékezet nélkül, majd a foglalási azonosítót illetve a jelölőnégyzetet pipálja be, majd a “Bejelentkezés” gombra kattintva tud a foglalásba belépni. Saját regisztráció az easyjet oldalára nem szükséges.

   üdvözlettel,
   repjegy.hu

 171. Tisztelt repjegy.hu!
  Decemberben utazom Zürich átszállással New Yorkba a 14 éves lányommal.
  A swiss air nél foglaltam a jegyet, ahol is azt olvastam 23 órával indulás előtt lehet check in -t online elvégezni. A lányom felnőttként szerepel a foglalásnál.
  Mivel ülőhelyünk nincs mellém fogják ültetni automatikusan mindkét gépen? Vagy érdemesebb a reptéren az utasfelvételt elvégeztetni?
  Ha 23 órával indulás előtt van online check in, a határatlepésnél elég bizonyíték a visszafelé útról a számla?
  Köszönettel!
  M. Judit

  1. Kedves Judit,

   A kapott jegyet nyomtassa ki és vigye az utazásra, ezt nem veszik el a reptéren, a számlát is vihetik bár ez nem bizonyító erejű dokumentum. Az online utasfelvétel USA esetében 24 órával indulás előtt indul de a reptéren is díjmentesen átvehető a beszállókárta. Előfordulhat, hogy nem egymás mellé kapnak helyet bár kiskorúakat általában a felnőtt utazó mellé ültetik.

   üdvözlettel,
   repjegy.hu

 172. Tisztelt repjegy.hu

  November 22.-i indulással retúr repjegyet foglaltam Budapest-Róma járatra két személyre
  Odaútra Alitalia, visszaútra Wizzair.

  A foglalási felületen azt írják, hogy a járat indulása előtt 20 órával kapjuk meg a beszállókártyánkat.

  Van rá lehetőség hogy a légitársaság felületén helyet válasszunk? Elképzelhető hogy szétültetnek minket?

  válaszukat előre is köszönöm!

  1. Kedves József!

   Irodánk a visszaigazolásaiban 48 órát ír a Wizzair esetében, ha más oldalon foglaltak, arról sajnos nincs információnk az ügymenetükkel kapcsolatban. A fapados társaságok szétültetik az utazókat, előre, díj ellenében foglalható helyet a légitársaság weboldalán, mobil applikációjában vagy a jegyet kiállító irodán keresztül tudna foglaltatni.

   üdvözlettel,
   repjegy.hu

   üdvözlettel,
   repjegy.hu

 173. Kedves Repjegy!
  nov.15.én repülök Frankfurtba a Wizzairel, vissza nov. l7.én jövök Lufthansaval. Nov l5.én tudpk már itthon ingyenesen foglalni helyet a Lufthansa járatra?

  1. Kedves Judit!

   November 15-én a Lufthansa járatra jegytípustól függen, de általában díj ellenében tud foglalni. Online utasfelvétel során jelölnek ki helyet melyet megváltoztathat a szabad heylek arányában.
   üdvözlettel,
   repjegy.hu

 174. Szép napot!
  A bravofly oldalon foglaltunk air france jegyet bud-cdg cdg-cun útra december 6-ra.
  Beregisztráltam az air france oldalára, de a foglalási kóddal nem talalja a jegyeinket. Ezt majd csak aZ online chek in időben fogom megtalálni az Air france oldalán vagy ott akkor sem? Valahol az ellátást ilyenkor megtudom nézni?
  Köszönöm a választ!

  1. Kedves Barbara!

   Valószínűleg külön regisztrációval belépve nem fogja megtalálni, azonban ha kilép a profilból akkor a “foglalásai” menüpont alatt próbáljon belépni.

   üdvözlettel,
   repjegy.hu

 175. Kérdésem, mennyivel a járatindulás előtt lehet a Lufthansa járatra becsekkolni, mert erre vonatkozó információt nem találok.

  1. Kedves Judit,

   USA-ba tartó járatok esetén 24, egyéb járatok esetében 23 órával az adott járat indulását megelőzően nyílik az online tuasfelvétel lehetősége.

   üdvözlettel,
   repjegy.hu

 176. Jó napot kívánok!
  Nekem az lenne a kérdésem, hogy ha az automatikus check-in-t választjuk, akkor mennyivel az indulás előtt kell ott lenni a repülőtéren?
  Válaszukat előre is köszönöm!
  Luca

  1. Kedves Luca,

   Legalább 2 órával indulás előtt kérjük érjen ki a reptérre!

   üdvözlettel,
   repjegy.hu

A hozzászólás letiltva.