Egyéb

Jótékonysági programot indít a repjegy.hu

Jótékonysági programot indít a repjegy.hu

Mi vagyunk a repjegy.hu, az egyik legnépszerűbb hazai repülőjegy foglaló portál. Repjegyeket értékesítünk, már 14. éve. Utazásra hívjuk olvasóinkat, a jól megérdemelt éves nyaraláshoz segítjük hozzá őket. Csoportos utakat intézünk, hátizsákos villámlátogatókat és távoli tájak kalandorait látjuk el repjegyekkel. A világ felfedezésére buzdítjuk az embereket. Mindent tudunk a repjegyekről, ismerjük a légitársaságokat, egyszerűsítjük a bonyodalmakat, mindenki számára elérhetővé tesszük a legjobb ajánlatokat. Megbízható, stabil partnerei vagyunk az utazni vágyóknak. Ehhez értünk, ebben vagyunk jók.

Viszont 2020-ban igen nagyot fordult a világ, a mi iparágunk legalábbis fenekestül felfordult. Sokszor hallani, hogy soha nem látott, drámai helyzetbe kerültek az utazási irodák és a légitársaságok. Sajnos ez minden túlzás nélkül, így van.

Tavasszal gyakorlatilag leállt a légiközlekedés. Nyáron elkezdett ébredezni Európa, az emberek elővették bőröndjeiket és ismét útra keltek, hiszen az utazás sokaknak létfontosságú. Majd jött szeptember, az év azon hónapja, amikor a leginkább „szárnyal” a légiközlekedés, ám a korábban remélt fellélegzés helyett egy újabb pofont hozott magával az utaztatóknak. A koronavírus-járvány felerősödésével újabb rendkívül szigorú utazási korlátozások léptek életbe. Nagyon körülményessé és költségessé vált, gyakorlatilag ellehetetlenült a legtöbb magyar számára az utazás.

Munkatársainkkal sokat gondolkodtunk azon, hogy mi legyen most, melyik utat válasszuk: buzdítsuk az embereket utazásra (hiszen ez a megélhetésünk és technikailag lehetséges is utazni) vagy lépjünk egyet és tegyünk valami olyat, amire mindig szükség van – segítsünk!

Mivel a jelenlegi helyzetben azt nem tudjuk csinálni, amiben igazán jók vagyunk, nem is tudjuk felelősségteljesen utazásra biztatni az embereket. Nem is tesszük. A már jól megszokott heti akciónkat a #repjegykedd-et határozatlan ideig szüneteltetjük, a hirdetéseinket minimálisra csökkentjük, a tartalmaink legnagyobb arányban utasaink tájékoztatására és az utazással kapcsolatos általános témákra korlátozódnak.

Ugyanakkor nem akarunk tétlenkedni és szeretnénk jót tenni, ezért elindítjuk rendszeres jótékonysági programunkat.

Rengeteg ötlet merült fel: adománygyűjtés, rendszeres támogatás, civil szervezetekkel való együttműködés, tevékeny segítés (például óvoda, iskola, állatmenhely felújítás). A jövőben igyekszünk a legtöbb elképzelést megvalósítani, a programról, a terveinkről és az eredményekről pedig rendszeresen tájékoztatni fogjuk követőinket. További részletekkel hamarosan jelentkezünk!

Szolgáltatásunk természetesen továbbra is elérhető, a repülőjegy foglalás zökkenőmentes a nap 24 órájában. Rendszereinket folyamatosan fejlesztjük, weboldalunkat jobbá tesszük. Ügyfélszolgálatunk továbbra is elérhető a megadott nyitvatartási időben. Kérdésekre válaszolunk, foglalásokat, visszatérítéseket, módosításokat intézünk. Tesszük, amit tudunk és hisszük, hogy lesz még jó világ, amikor a repülőjegy lesz ismét a legjobb „belépőjegy”. A legjobb dolog, amit kapni, adni, venni és nyerni lehet. Lesz még olyan, amikor utasainkat ismét csodálatos helyekre tudjuk eljuttatni és fantasztikus utazási élményekhez tudjuk hozzásegíteni.


További, hasonló tartalmak:


    One Response

  1. Kedves repjegy. hu csapata!
    Nagyon szimpatikus az elgondolás hogy jótékonykodni szeretnének. Szivesen csatlakoznék ehez a kezdeményezéshez önkéntes munkával.
    Ha bármiben segíteni tudnák kérem jelezzenek.
    Üdvözlettel Loyál Évi

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük