Érdekességek

Ilyen volt a #repjegykedd akciónk 2018-ban!

Ha Ön rendszeresen utazik, vagy sokszor találkozik a repjegy.hu-val az interneten, hírlevelekben, közösségi oldalakon, akkor bizonyára ismerős Önnek a “repjegykedd” kifejezés. Ez nem más, mint a repjegy.hu rendszeres akciója, melynek lényege, hogy hétről hétre szuper kedvezményeket kínál az utazni vágyóknak.

Tudjuk, hogy milyen sokat számít utasainknak, ha repülőjegy foglaláskor sikerül akciós árakat kifogni. Viszont eléggé kiszámíthatatlan, hogy mikor mennyibe kerül egy repjegy, a légitársaságok akcióival pedig nem igazán lehet előre kalkulálni. Éppen ezért arra gondoltunk, hogy mi rendszeressé tesszük a kedvezményeket. Így idén májusban elindult #repjegykedd elnevezésű akciónk, amit szünet nélkül minden kedden meghirdetünk (még akkor is ha épp ünnepelünk).

2018-ban már nem lesz több kedd, így összegyűjtöttük a legérdekesebb információkat az idei akciókról. Rengeteg városlátogatós, nyaralós és tengerentúli repjegyből adtunk idén kedvezményt, de nemegyszer nemcsak a repülőjegyek, hanem az utalványok árát is lefaragtuk, és volt olyan kedd is, amikor minden foglalás mellé garantált ajándék járt. Lássuk hogy volt!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük