Egyéb

Így halad a repjegy.hu jótékonysági programja

Jótékonysági programot indít a repjegy.hu

Szeptemberben – a rendkívül szigorú utazási korlátozások bevezetésével egyidőben – elindítottuk a rendszeres jótékonysági programunkat.

Ebben az időszakban az utazás kissé háttérbe szorult és sajnos nem tudjuk teljes gőzzel azt csinálni, amihez igazán értünk. Utazási szolgáltatóként nem könnyű ez a helyzet, de nem szeretnék tétlenkedni, ezért is indítottuk el jótékonysági programunkat, hiszen a segítségnek mindig van helye!

Nemrég körvonalazódott a programunk első állomása, ezért szeretnénk egy rövid helyzetjelentést tenni.

A repjegy.hu örökbe fogad egy ovit!

Rengeteg ötlet merült fel, hogy hogyan és kiknek tudnánk segíteni, de már a legelső ötletelésnél felfigyeltünk az Örökbe fogadok egy ovit elnevezésű jótékonysági kezdeményezésre.

A program lényege, hogy a rászoruló óvodákat összekötik a jelentkező adományozókkal, vagyis az örökbefogadókkal. Nagyon sok olyan intézmény van, ahol például halmozottan hátrányos helyzetű gyerekeket nevelnek és ahol nincs meg minden szükséges eszköz, akár a megfelelő napi működéshez sem.

Minden óvoda összeállít egy úgynevezett nincslistát, ami azokat a dolgokat tartalmazza, amiből a leginkább hiányt szenved az intézmény. Sajnos sok esetben egészen alap dolgok is szerepelnek a listán, így nem is volt kérdés, hogy mi is örökbe fogadunk egy ovit és segítünk, amivel csak tudunk!

Így jutottunk el a Penészleki Micimackó Óvodához.

Belső adománygyűjtést szerveztünk és munkatársaink hatalmas lelkesedéssel és segítőkészséggel hozták be a hasznosabbnál hasznosabb holmikat az irodába. Mesekönyvek, színezők, festékek, írószerek, gyurmák, kirakók, játékok, gyerekruhák, kiscipők, kabátok és mindenféle higiéniai termék gyűlt össze. Utóbbi járványidőszakban különösen fontos.

Szépen alakul az adománykupac, már alig várjuk, hogy elvihessük a Micimackó Óvodába. Egyeztettünk az intézményt vezető óvodapedagógussal, nagyon várnak már bennünket! Az őszi szünet után eljuttatjuk az adományt Nekik, és természetesen Önöknek is beszámolunk mindenről!

Hamarosan jelentkezünk! 🙂

Így halad a repjegy.hu jótékonysági programja: örökbe fogadunk egy ovit!

Legutóbbi bejegyzések:

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük