Egyéb

Örökbe fogadtunk egy ovit – repjegy.hu jótékonysági program

Jótékonysági programot indít a repjegy.hu

Jótékonysági programunk egy óvoda örökbe fogadásával indult. Arról, hogy miért jótékonykodik a repjegy.hu, itt írtunk bővebben! Most lássuk, hogyan haladt a projekt az elmúlt hetekben.

Ugyan a beszámolóval kissé megkéstünk, de nagy szeretettel jelentjük, hogy sikeresen átadtuk az októberben összegyűlt adományokat az örökbe fogadott ovinknak!

Nagyon vártak már minket a penészleki Micimackó Óvodában. Persze mi is vártuk, hogy végre ellátogathassunk hozzájuk és átadhassuk munkatársaink által gondosan összekészített ajándékokat. Játékok, mesekönyvek, ruhák, cipők, némi finomság és gyümölcs a gyerekeknek, továbbá mindenféle hasznos termék, ami megkönnyítheti az ovis mindennapokat. Az intézményt vezető óvónő tervei szerint még a közelgő Mikulásra és Karácsonyra is jut a repjegy.hu-s ajándékokból.

Róla egyébként mindenképp meg kell említenünk, hogy igazán tiszteletreméltó odaadással és lelkesedéssel vezet egy olyan intézményt, ahová 42, többségben hátrányos helyzetű gyermek jár. Nemcsak a gyerekeknek, a nemrég felújított óvoda épületnek is nagy gondját viseli. Kint az évszaknak megfelelő színes őszi dekoráció, odabent pedig saját kezűleg készített tematikus falfestés díszíti a csoportszobák falát.

A gyerekek nagyon ügyesek, kedvesek és olyan aranyosan beszélgetős kedvükben voltak. Komplett műsorral várták „a budapesti vendégeket”; versmondással, dalokkal és mondókákkal készültek, ráadásul még ajándékot is kaptunk!

Nagyon jó nap volt! Nem is számítottunk rá, hogy ennyire felemelő érzés egy ilyen programban részt venni. Köszönjük az Örökbe fogadok egy ovit szervezőinek a lehetőséget és köszönjük adakozókedvű munkatársainknak a sok-sok apróságot, amivel örömet csaltak a gyerekek szívébe. Büszkék vagyunk a csapatunkra!

Az örökbe fogadást persze nem egyszeri alkalomként képzeltük el, mindenképpen készülünk a folytatásra!

Még jelentkezünk! 🙂


Korábbi bejegyzések hasonló témában:

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük