Úti cél ajánló

Télből a nyárba – napsütötte úti célok a budapesti repülőtér kínálatában

Van pár jó hírünk azoknak, akik szeretnék az év fáradalmait valami napsütéses, meleg helyen kipihenni, de nem akarnak nagyon sok időt tölteni az utazással. A Budapest Airport téli kínálatában olyan mesés és egzotikus helyekre is eljuthatunk átszállás nélkül, közvetlen járattal, mint például Dubaj, Kanári-szigetek, Hurghada, Antalya vagy Jordánia városai.

Egyesült Arab Emírségek

Az Egyesült Arab Emírségek legnépesebb városába, Dubajba a budapesti repülőtérről 3 légitársasággal is el lehet jutni átszállás nélkül; az Emirates heti 5, a Flydubai heti 4, a Wizz Air pedig hetente 6 járattal biztosítja a világjárók számára a kényelmes és biztonságos utazást.

Kanári-szigetek

A hét szigetből álló Kanári-szigeteken télen-nyáron enyhe az idő, és egész évben süt a nap. A szigetcsoport csodálatos strandokkal és egyedülálló természeti szépségekkel várja az utazni vágyókat. A Ryanair heti egy járattal üzemel Las Palmasra, míg Fuerteventurára heti 1, Tenerifére pedig heti 2 Wizz Air járat elérhető.

Egyiptom

A hideget nem kedvelők számára ideális úti cél lehet Hurghada is, hiszen itt minden évszakban a nyári melegbe csöppenhet az ember. A Vörös-tenger Riviérájaként emlegetett egyiptomi városba az Egyptair és a Wizz Air is indít hetente egy-egy járatot Budapestről.

Török Riviéra

Antalya a Török Riviéra gyöngyszemeként is ismert üdülőváros, melynek partszakasza festői környezetű, tengervize kristálytiszta és a kék szín ezernyi árnyalatában tündököl. A SunExpress a téli hónapokban heti egyszer indít direkt járatokat a török városba Budapestről.

Jordánia

A bibliai Kánaán területén fekvő Jordánia az ősi romvárosok és a misztikus sivatagi tájak mellett a Vörös-tenger egyedülálló élővilágával és a híres petrai romokkal nyújt páratlan történelmi és természeti látnivalókat a kalandvágyó utazóknak. Budapestről a Ryanairrel heti kétszer, a Wizz Airrel pedig heti egyszer közvetlen járattal elérhető a jordániai főváros Ammán, Akabába pedig szintén a Wizz Airrel lehet elutazni, hetente egyszer.

Forrás: Budapest Airport


Korábbi bejegyzéseink is érdekelhetik: